Heldig kvinde skraber sig til millioner

En fynsk kvinde har skrabet sig til grundlaget for en sund økonomi de næste 15 år: 20.000 kroner om måneden indtil 2039

Offentliggjort Sidst opdateret

En fynsk kvinde blev for nyligt ganske paf, da hendes mobiltelefon pludseligt og helt uventet gik fra nul til 3.600.000 på få sekunder.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Hun sad med et skrabelod fra Danske Spil på telefonen, og da hun havde skrabet færdig, havde hun vundet noget, hun slet ikke vidste, at hun kunne.

I 15 år

- Jeg havde slet ikke luret, at man kunne vinde en gevinst med 20.000 om måneden i 15 år, da tallet på skærmen startede fra nul og begyndte at rulle deropad. Og på den måde er der altså langt op til 3,6 millioner, og jeg tænkte bare HVAD!? Normalt vinder man jo kun 100 kroner, så jeg begyndte bare at hyperventilere. Det kom så uventet, fortæller hun.

Hovedgevinsten på skrabeloddet Quick for livet, som kvinden havde købt, er på i alt 3,6 millioner kroner – fordelt på 20.000 om måneden i 15 år. Den første rate er allerede gået ind på kontoen, og nu kan hun i ro og mag sidde og vente på de efterfølgende 179 overførsler.

En rig onkel

- Den 26. i hver måned går der 20.000 skattefrit ind på min konto. De næste 15 år. Tænk, at jeg har en rig onkel, som hedder Danske Spil, griner hun.

De mange rater bliver tilsammen til i alt 3,6 millioner, og kvinden mener selv, at det er en stor fordel, at hun får gevinsten i småbidder.

Må vente

- Normalt vinder man et stort beløb, og så er det det, og så kommer man til at bruge dem alle på én gang. Det er ikke sådan – Bum- så står der 3,6 millioner på konto, og så skal jeg ud og have mig en Ferrari. 

- Det er jo ikke fordi, jeg ikke kan bestille en charterrejse for pengene. Jeg kan jo bare vente to måneder med at bestille den. På denne måde er der råd til at forsøde hverdagen. Og måske til en ny cykel, en ny bil, lidt mere legetøj til ungerne, lidt mere luksus. Drinks til veninderne, lidt hundetræning til hunden,

Powered by Labrador CMS