Troels Lund Poulsen bekræfter

Går efter at blive ny V-formand - samtidig vil han have Stephanie Lose som næstformand og minister

Offentliggjort Sidst opdateret

Mange har allerede opfordret ham til at tage posten som V-formand, der blev ledig, da Jakob Ellemann-Jensen mandag trak sig fra dansk politik.

Og nu bekræfter Venstres folketingsmedlem og Forsvarsminister, Troels Lund Poulsen, at han agter at gå efter posten.

Det sker i samarbejde med Venstres næstformand, Stephanie Lose, der fortsat skal være næstformand og minister i SVM-regeringen.

-Stiller os til rådighed

Det skriver de to Venstre-politikere på Facebook.

- Vi stiller os nu til rådighed og er klar til at påtage os ansvaret og opgaven, hvis vi får det mandat på Venstres Landsmøde.

Siden Jakob Ellemann-Jensen trådte tilbage som formand for Venstre i mandags, har flere partiprofiler opfordret Troels Lund Poulsen til at stille op som formand med Stephanie Lose som næstformand.

Her har modellen lydt, at Troels Lund Poulsen skal stå for det politiske, mens Stephanie Lose har det organisatoriske ansvar.

Troels Lund Poulsen går nu efter at blive ny Venstre-formand efter Jakob Ellemann-Jensen mandag trak sig fra dansk politik.

Nævner samme fordeling

Den fordeling nævner de to politikere også i deres Facebook-opslag.

- Den samlede og stærke ledelse mener vi, at vi kan udgøre. Vi vil sammen sætte den politiske kurs og drive Venstres gode organisation.

Flere forandringer

De lægger op til yderligere forandringer.

Stephanie Lose skal genvælges som næstformand i en ny rolle, hvor hun indtræder som minister i regeringen, foreslås det.

- Vi håber derfor, at Venstres medlemmer vil bakke op om, at Troels bliver Venstres nye formand, og at Stephanie genvælges som næstformand for Venstre, men i en ny rolle, hvor Stephanie vil indtræde som minister i regeringen, og hvor vi sammen vil lede vores parti i et tæt politisk makkerskab.

Powered by Labrador CMS