Stor mand klemmer sin kone ihjel

Hun skældte ham ud for at være doven

Offentliggjort

I den forgangne uge var der retsmøde i en makaber sag i retten i Stuttgart i Tyskland, hvor den 54-årige Oliver R. står tiltalt for at have dræbt sin 52-årige hustru, Naemi.

Mordvåbnet var hans kropsvægt.

Det skriver bild.de.

Oliver R., der er udlært kok, har tilstået drabet, der fandt sted i november 2023.

Konen havde gennem længere tid været efter ham og beskyldt ham for at være doven.

Han havde droppet jobbet som kok efter mange år, men kunne ikke holde fast på jobs som lastbilchauffør og lokofører på grund af for meget fravær, og nu var han arbejdsløs, og konen klandrede ham for det.

Knuste hendes brystkasse

En morgen, hustruen stod foran spejlet i soveværelset og gjorde sig klar til at gå på arbejde som bogholder, sneg Oliver R. sig ind på hende bagfra og viklede et håndklæde om hovedet på hende og tvang hende ned på sengen, hvor han lagde en hovedpude over hendes næse og mund.

Hun gjorde modstand, men så pressede han hele sin kropsvægt på 135 kilo ned over hendes brystkasse, som efter kort tid blev knust under vægten af den tunge mand.

Gemte liget

Da han var sikker på, at Naemi var død, rullede han et stort gulvtæppe omkring hendes lig og dækkede det til med puder og tæpper.

Han tapede alle vinduer og døre i deres hus til, så stanken af liget ikke kunne opdages udefra, og meldte hende syg på arbejdspladsen.

Derpå tog han fire måneder til Wien i Østrig, hvor han besøgte en ven.

Politi brød ind

I marts i år meldte en kollega Naemi savnet, og politiet brød ind i parrets hus og fandt det mumificerede lig af kvinden.

Oliver R. blev anholdt og sigtet for drabet, da han vendte hjem fra Østrig.

Der falder dom i sagen den 13. december. 

Powered by Labrador CMS