Melania Trumps nye bog er "virkelig dårlig"

Man sidder tilbage med flere spørgsmål end svar efter at have læst Melania Trumps bog, skriver flere medier

Offentliggjort

Den tidligere førstedame Melania Trump kommer ikke for alvor ind på noget virkelig interessant i sin nye bog, "Melania".

Sådan lyder det fra flere medier, der har læst bogen.

Blandt dem er den amerikanske avis The New York Times.

I avisens anmeldelse lyder det, at man i bogen "mest lægger mærke til, hvad der bliver udeladt, fremfor hvad der er med i bogen".

Tynd og forplumret

"Melania" blev udgivet den 8. oktober og er 182 sider lang - 256 sider, hvis man medregner siderne med billeder. Den er markedsført som Melania Trumps memoirer - altså en bog med erindringer fra hendes liv.

- Det er en tynd og forplumret omgang, der blandt andet handler om hendes forretningseventyr og om at opdrage sin søn. 

- Men den beskæftiger sig stort set ikke med hendes ægteskabs mysterier, lyder det i anmeldelsen fra The New York Times.

"Melania" beskriver Melania Trumps liv. Bogen er 182 sider lang - 256 sider, hvis man medregner siderne med billeder.

Virkelig dårlig 

Kulturmediet Vanity Fair skriver, at bogen - trods en række mindre afsløringer - er "virkelig dårlig" og "uophørligt kedelig".

Melania Trump er gift med den tidligere præsident Donald Trump, der også er Republikanernes præsidentkandidat i den igangværende valgkamp i USA.

Nyhedsbureauet AFP har også læst den tidligere førstedames bog. Mediet konkluderer, at "Melania" efterlader "flere spørgsmål end svar".

Retten til abort

AFP hæfter sig ved Melania Trumps nok mest politiske udtalelse i bogen - nemlig at hun er stor fortaler for retten til abort.

Årsagen til udtalelsen fremgår ifølge AFP ikke tydeligt i bogen.

- Er det en måde at vise selvstændighed på? Eller prøver hun at hjælpe sin mand med at få stemmer fra de midtersøgende vælgere ved at så tvivl om hans reelle holdning til abortspørgsmålet?

- Det spørgsmål - og mange andre - besvarer hun ikke i bogen, skriver AFP.

Donald Trump har udtrykt tilfredshed med, at Roe versus Wade-dommen i 2022 blev omstødt. Den havde siden 1973 sikret kvinders ret til abort i USA. 

Trump har dog også sagt, at han ikke ønsker et nationalt forbud mod abort. Han støtter delstaternes ret til selv at udforme deres abortlovgivning.

Powered by Labrador CMS