Joakim Ingversen stopper på populært DR-program

Et travlt efterår har gjort, at Joakim Ingversen ikke vender tilbage som vært, når "Den store juniorbagedyst" løber over skærmen til næste forår

Offentliggjort

Det bliver ikke længere Joakim Ingversen, der skal føre taktstokken, når otte nye unge bagetalenter skal forsøge at vinde "Den store juniorbagedyst" i næste års sæson.

Det oplyser redaktionschef hos DR Eva Kvist til Billed-Bladet.

- Joakim har haft et travlt efterår, og der var desværre ikke plads i kalenderkabalen til juniorbagedysten i år. Derfor glæder vi os meget til, at en ny, skøn vært byder indenfor i teltet næste år.

Sådan lyder det fra Eva Kvist til Billed-Bladet.

Afslører intet

Hun løfter ikke sløret for, hvem den nye vært kommer til at være endnu på programmet, der er blevet optaget her i efteråret.

Det skulle umiddelbart kun være på værtsposten, der er udskiftning, selv om det ikke fremgår om dommerne Katrine Foged Thomsen og Marcus Grigo, der også er dommere på de voksnes bagedyst, vender tilbage.

37-årige Joakim Ingversen har været vært for "Den store juniorbagedyst" siden programmets begyndelse i 2021.

Joakim Ingversen danner til hverdag par med Sofie Linde, og de to har netop annonceret, at de i 2025 skal være værter sammen på et nyt DR-program ved navn "Hotel Romantik".

Andrer planer

Sideløbende har han været en del af underholdningsprogrammet "Alle mod 1", der sender live hver fredag på DR. Han har også været vært på børnenes melodigrandprix.

Sidste uge blev det desuden offentliggjort, at han sammen med sin hustru, tv-værten Sofie Linde, skal være vært på det nye DR-program "Hotel Romantik", hvor 20 seniorsingler skal finde deres "sidste, store kærlighed".

Programmet får premiere i 2025. Det samme er tilfældet med den nye sæson af "Den store juniorbagedyst", der har premiere i løbet af foråret.

Powered by Labrador CMS