Forsvundet dansker fundet i udlandet

I en lille uge blev 29-årig meldt savnet, fordi han forsvandt fra to medrejsende i Barcelona

Offentliggjort Sidst opdateret

En dansk mand, der har været meldt forsvundet i Barcelona i Spanien, er nu fundet igen. Han er i god behold.

Det oplyser dansk politi lørdag på det sociale medie X.

Forsvandt inden fodboldkamp

Den 29-årige forsvandt om aftenen 27. oktober. Sammen med to andre var han rejst til Barcelona for at se fodboldkampen mellem FC Barcelona og Real Madrid, er det tidligere blevet oplyst.

Men aftenen inden kampen forsvandt han.

Efterlyst i hele verden

Derefter blev den 29-årige meldt savnet både i Danmark og internationalt, har en politikommissær ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi tidligere oplyst til TV 2 Øst.

Ifølge tv-stationen rejste flere familiemedlemmer til Spanien for at lede efter ham, og de ville blandt andet hænge billeder med en efterlysning op forskellige steder.

I god behold

Lørdag er der kommet nyt i sagen. Den danske politikreds fortæller, at den 29-årige er "fundet i god behold i området, han forsvandt fra".

Politiet har ikke umiddelbart yderligere kommentarer til sagen.

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Powered by Labrador CMS