Politi søger viden om død mand 

Et ligsyn skal klarlægge identitet på ukendt mand, der lørdag aften blev fundet død i en kajak nær Skælskør.

Offentliggjort Sidst opdateret

FÅ DIREKTE BESKED OM ULYKKER, TRAFIK OG KRIM

Download app'en 'Nyheder.dk' til din iPhone HER

Intet tyder på, at der ligger noget mistænkeligt bag dødsfaldet for den mand, som lørdag aften blev fundet livløs i en oppustelig kajak ud for Glænø.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på den sociale platform X.

Glænø er en lille ø, der ligger cirka 15 kilometer sydøst for Skælskør. Da den døde mand blev fundet, sad han i kajakken cirka 100 meter ud for kysten.

Fundet lørdag aften

Det var lidt efter klokken 19 lørdag, at politiet fik en anmeldelse om den livløse mand, og over et halvt døgn senere er det ikke lykkedes at identificere den afdøde.

- Vi søger oplysninger, som kan belyse sagen og dødes identitet, skriver politikredsen på X.

Tidligt søndag morgen oplyste vagtchef Morten Kronbo fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at der i den kommende uge vil blive foretaget et ligsyn af manden for at klarlægge identitet og dødsårsag.

Derudover vil der blive foretaget yderligere undersøgelser på stedet, hvor manden blev fundet.

Mistænkelige dødsfald

Politiet betragter et dødsfald som mistænkeligt, når der ikke er klare tegn på, hvorvidt personen er død som følge af en forbrydelse eller ej.

Når dødsårsagen ikke ligger fast, skal det afklares, om personen er blevet dræbt, er død i en ulykke, eller om dødsfaldet eksempelvis skyldes naturlige årsager.

Indtil det er afklaret, efterforsker politiet, som om der er tale om et drab. Det skal sikre, at eventuelle vigtige spor i sagen ikke går tabt.

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Powered by Labrador CMS