Finder død mand: To anholdt

To personer er nu anholdt efter en mand blev fundet død i en sø

Offentliggjort Sidst opdateret

FÅ DIREKTE BESKED OM ULYKKER, TRAFIK OG KRIM

Download app'en 'Nyheder.dk' til din iPhone HER

Østjyllands Politi anholdt søndag to mænd i forbindelse med, at en 48-årig polsk mand tidligere på dagen blev fundet død i et vandhul ved Skanderborgvej i Aarhus.

Det oplyser politiet mandag til Ritzau.

Ikke afklaret

Der er tale om to mænd på henholdsvis 35 og 40 år. Den ene blev anholdt klokken 13.45, mens den anden blev anholdt senere på eftermiddagen.

Det er mandag formiddag endnu ikke afklaret, hvad de to mænds eventuelle relation til det mistænkelige dødsfald har været. Det er endnu også uvist, om mændene skal fremstilles i grundlovsforhør.

Mistænkeligt

Men politiet formoder, at de begge har befundet sig på stedet i tiden op til den 48-årige mands død.

Politiet fik meldingen om den dødfundne mand søndag klokken 10.46. Efterfølgende er dødsfaldet blevet efterforsket som "mistænkeligt".

Den afdøde mand så ikke umiddelbart ud til at have været udsat for vold eller overgreb, oplyser politiet.

Forsat uvis

Men andre omstændigheder omkring dødsfaldet virkede alligevel mistænkelige, hvorfor politiet valgte at afspærre et større område omkring vandhullet.

Mandag formiddag er dødsårsagen fortsat uvis. Politiet afventer svar på en obduktionsrapport, som forhåbentlig kan give en afklaring.

Den 48-årige afdøde er en polsk mand uden fast bopæl i Danmark. Politiet vurderer, at han i tiden op til sin død muligvis har befundet sig på stedet med flere andre personer.

En række afhøringer

- Vi har arbejdet intensivt på stedet siden søndag formiddag og foretaget en lang række vidneafhøringer af naboer, forbipasserende og folk med relation til det miljø, der færdes i det grønne område, hvor den 48-årige blev fundet afgået ved døden i et vandhul, siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard fra Østjyllands Politi i en skriftlig kommentar.

Det var en forbipasserende borger, som fandt den livsløse mand i vandhullet.

Livløs mand

Kort efter blev flere patruljer og ambulancer sendt til stedet. Da politiet ankom nogle få minutter senere, var brandvæsenet allerede fremme og i færd med at trække den livløse mand op af vandet.

En læge erklæret bagefter den 48-årige mand død på stedet.

Mistænkeligt dødsfald i Aarhus

En 48-årig polsk mand uden fast bopæl i Danmark blev fundet død i et vandhul ved Skanderborgvej i Aarhus.

To mænd på henholdsvis 35 og 40 år er anholdt i forbindelse med dødsfaldet, som politiet efterforsker som 'mistænkeligt'.

Dødsårsagen er fortsat uvis, og politiet afventer en obduktionsrapport for yderligere afklaring.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Powered by Labrador CMS