- Jeg vil gerne for løverne

Heino Hansen indtog en af Danmarks største comedyscener - Bøgescenen på Smukfest - og kastede sig frådende over publikum.

Offentliggjort Sidst opdateret

Heino Hansen på Smukfest

Heino Hansen deltog i 'Standup for Skanderborg' på Smukfest, hvor han udfordrede sig selv med improviserede jokes.

Efter showet så Heino Hansen frem til at nyde festivalen, trods en hæs stemme fra at synge med på Østkyst Hustlers.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Det var en lettet og tilfreds Heino Hansen, der gik af Bøgescenen på Smukfest lørdag.

Her var han på plakaten sammen med en række af sine kolleger som en del af comedy-kavalkaden "Standup for Skanderborg".

- Hvis du har et onemanshow, har folk valgt at købe billetter til dig, og du er i rammer, hvor der ikke sker alt muligt andet. Du har deres uddelte opmærksomhed. I hvert fald hvis du gør dig fortjent til den. Det har du ikke herude lige meget hvad, konstaterer Heino Hansen.

Tager gerne udfordringen

- Det kender man jo fra sig selv - man følger med, men man står også lige og snakker lidt. Det er lidt ligesom, hvis du bliver booket til et firmajob i Fakta, så er det stadigvæk kun én, der har bestemt sig for, at du skal være der. Resten skal du håbe, at du kan omvende til at få lyst til at se dig.

Den udfordring napper Heino Hansen gerne.

- Jeg havde det sådan: "Smid mig ud til dem. Jeg vil gerne for løverne", kunne jeg mærke, fortæller den 39-årige spasmager.

Ud over at optræde på årets Smukfest har Heino Hansen også nydt at være gæst inde i Bøgeskoven sammen med sin hustru, Cecilia. (Arkivfoto).

I legehumør

- Jeg var i legehumør deroppe. Nogle af de jokes, der gav bedst, var halvt improviserede, og så kan man mærke: "Ah, du er der".

Heino Hansen fik flettet en joke ind omkring fejringen af badmintonstjernen Viktor Axelsens OL-guld i herresingle.

Den 30-årige ketsjerkonge overraskede kort inden standupshowet de fremmødte publikummer på Bøgescenen, hvor han blev hyldet.

- Den kan man ikke have skrevet hjemmefra, som Heino Hansen beskriver det.

Derfor blev jeg forelsket i standup

- Det manglende regelsæt er også grunden til, at jeg blev forelsket i standup i den forstand: "Nu sætter jeg mig her, og så ser jeg, hvad der sker". Det synes jeg, at vi skal blive ved med at leve i, siger han.

Efter at have været på scenen har Heino Hansen set frem til at nyde resten af festivalen.

- Der er noget, der hedder børn fra klokken 13 søndag, så der er jo en x-akse og en y-akse, der skal gå op, siger Heino Hansen, der sammen med sin hustru, Cecilia, der fester med i Bøgeskoven, har to små drenge.

Heino Hansen beklager undervejs i interviewet sin stemme.

Har sunget med på Østkyst Hustlers

Den er en anelse medtaget af at have overværet Østkyst Hustlers optræde.

- Jeg havde lovet mig selv: "Lad nu være med at synge med hele tiden", og jeg havde ingen stemme, da jeg vågnede i morges, forklarer Heino Hansen.

Heino Hansen er kæmpe fan af rapgruppen, som han ofte fremhæver.

Nikolaj Peyk, Jazzy H og Bossy Bo var også dem, der holdt nomineringstalen til Heino Hansen, der vandt prisen som Årets Komiker ved det hedengangne Zulu Comedy Galla i 2022.

Benovet

Heino Hansen er, til trods for at han har mødt de musikalske hustlere mange gange, stadig benovet over deres tilstedeværelse.

Det er ingen undtagelse på Smukfest, hvor Nikolaj Peyk kom over for at hilse på Heino Hansen og præsentere sin kæreste for ham. 

Men det blev en meget kort samtale, fortæller den kendte komiker.

Bliver så akavet

- Jeg bliver så akavet, når Østkyst Hustlers er der, og jeg er ikke en god udgave af mig selv. Jeg har ingen guldkorn. Jeg har kun ting, hvor jeg ærgrer mig bagefter over, hvad jeg har sagt, fortæller Heino Hansen.

- Det stopper aldrig med at være akavet for mig. Så nu har jeg sagt til Nikolaj Peyk i en brandert: "Du skal stoppe med at komme over og hilse på mig".

Powered by Labrador CMS