Gifteklar Sussi

Sussi Nielsen og hendes forlovede planlægger bryllup omkring årsdagen for parrets første møde

Offentliggjort Sidst opdateret

Sussi Nielsens bryllup

Sussi Nielsen planlægger at gifte sig med Steen Nørholm Hansen den 24. maj på sin gård i Saltum, omgivet af familie og nære venner.

Parret mødte hinanden via Facebook og blev forlovet på deres tremånedersdag på Kokkedal Slot.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Bryllupsklokkerne kimer i foråret.

Her siger musikeren Sussi Nielsen ja til sin kæreste, Steen Nørholm Hansen, og det bliver efter planen på musikerens gård i Saltum i Nordjylland omgivet af familie og de nærmeste venner.

Det afslører det vordende brudepar over for Se og Hør.

Skal være grøn brud

- Vi snakkede om, at det skulle være årsdagen for den dag, vi mødte hinanden første gang. Men det er 27. maj, og det er en hverdag. Så fandt vi ud af, at så blev det den 24. maj, hvor andre mennesker også har fri og kan være med, forklarer Sussi Nielsen til ugebladet og løfter lidt af brudesløret inden festlighederne:

- Jeg skal være grøn brud, siger den 68-årige sanger.

Det var næsten kærlighed ved første klik, da parret mødte hinanden tidligere på året.

På parrets tremånedersdag blev Sussi Nielsen og kæresten Steen Nørholm Hansen. Og på etårsdagen for deres første møde er der bryllup.

Skrev sammen på Facebook

Steen Nørholm Hansen havde skrevet til Sussi Nielsen på det sociale medie Facebook, og hans henvendelse var anderledes, end mange af de andre beskeder Sussi Nielsen modtog.

Mange af de henvendelser, hun fik, havde en utvetydig lummer tone. Men det var der ikke i Steen Nørholm Hansens henvendelse, fortalte Sussi Nielsen efterfølgende til Se og Hør.

- Han skrev tilbage, at han bare gerne ville mødes med mig - og så var det med sex noget, der kom senere, hvis der var kemi, sagde hun til ugebladet.

Gåtur på stranden

De aftalte at mødes til en kop kaffe og en gåtur på stranden i det nordjyske, hvor Sussi Nielsen bor. Her slog det gnister, fortalte Sussi Nielsens udkårne til Se og Hør.

- Vi snakker pissegodt sammen - der var bare kemi. Den var ikke længere, lød det fra Steen Nørholm Hansen, som også er flyttet ind hos Sussi Nielsen.

På parrets tremånedersdag, som blev fejret på Kokkedal Slot tæt ved Brovst, forlovede de sig, afslørede Sussi Nielsen efterfølgende til Her & Nu.

Død efter 50 års parløb

Sussi Nielsen mistede sidste år sin musikermand, Leo Nielsen.

Mere end 50 års parløb privat og professionelt var forbi, da Leo gik bort i en alder af 67 år efter et omfattende sygdomsforløb.

Det kendte nordjyske par havde optrådt sammen siden 9. klasse.

Gift i 40 år

I 2021 havde duoen guldjubilæum efter 50 år i musik- og underholdningsbranchen.

Samme år kunne parret fejre rubinbryllup efter 40 år sammen som ægtefolk.

Sussi Nielsen optræder stadig og har allieret sig med en række andre musikere under navnet Sussi og Drengene.

Slæber udstyr

Steen Nørholm Hansen har set flere af deres shows og hjulpet med at slæbe udstyr frem og tilbage.

Det har Sussi Nielsen delt flere billeder af på Instagram. 

Det glæder nemlig den kendte entertainer, at hendes nye kæreste gerne vil vises frem i offentligheden, modsat de forhold hun havde forinden, fortalte hun til Ekstra Bladet i juni.

Powered by Labrador CMS