Nu er de også blevet gift

Det har været en vild sommer for skuespillerinden Julie Christiansen og balletdanseren Benjamin Buza 

Julie Christiansen og Benjamin Buzas vilde sommer

Julie Christiansen og Benjamin Buza blev forlovet i juli og gift i september. Deres søn Astor blev født ti dage efter forlovelsen.

Parret har været sammen siden 2019 og bor på Vesterbro. De har også en datter, Evi, født i 2020.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Det har været en sommer fuld af kærlighed og lykke for skuespilleren Julie Christiansen og balletdanseren Benjamin Buza.

I juli kunne Julie Christiansen afsløre, at parret var blevet forlovet, og kun ti dage senere kom deres søn, Astor, til verden.

Er lige blevet forlovet

Men sommerens lykke har også gjort sit indtog i septembervarmen. For efter halvanden måned som forlovede kan parret nu kalde sig for ægtefolk.

Det afslører Julie Christiansen på sin Instagram-profil, hvor hun fastslår, at hun ikke ligefrem havde datteren Evis velsignelse til vielsen.

- Evi var ægte i sorg over, at hun ikke skulle giftes med far. Sorry honey, he's mine now, skriver Julie Christiansen sammen med et billede af den velklædte familie på fire i rådhuset.

Parret fik datteren Evi i 2020 og som sagt sønnen Astor i juli.

Julie Christiansen har blandt andet haft roller i DR-dramakomedien "Lykke" og filmen "Lykke-Per". (Arkivfoto).

Sammen siden 2019

Julie Christiansen og Benjamin Buza har dannet par siden 2019 og flyttede samme år sammen i en lejlighed på Vesterbro i København.

Julie Christiansen vandt i 2018 en Bodil-statuette i kategorien Bedste Kvindelige Birolle for sin præstation i dramaet "Mens vi lever".

Den 37-årige skuespillerinde har derudover medvirket i filmen "Lykke-Per", TV 2-serien "Dansegarderoben" og DR-dramakomedien "Lykke".

Hendes ægtemand, Benjamin Buza, har siden 2008 været en del af Den Kongelige Ballet, hvor han har medvirket i forestillinger som "Svanesøen og "Tornerose".

Powered by Labrador CMS