Kultur

Oliver Antonio Giner fra X Factor: Jeg har tilsidesat mine drømme

Oliver Antonio Giner, der er Kwamie Livs udvalgte sangtalent i voksenkategorien i "X Factor", har altid skubbet sin drøm om musik lidt væk. Nu er det slut.

X Factor-deltageren Oliver Antonio Giner har altid haft en drøm om musik. Men han har længe været bange for at tage skridtet. Men nu er det tid til at gøre noget ved det.

– Jeg nåede til et punkt, hvor jeg følte, der skulle ske noget, fortæller han.

– Det er et rimelig nervepirrende og et stort skridt at tage. Men det er nu eller aldrig, understreger han.

Til daglig studerer han idræt på Københavns Universitet og underviser børn og unge i gymnastik. Ifølge Oliver Antonio Giner har coronapandemien været med til at sætte skub i behovet for at prøve noget nyt.

Se også den store TV-guide

– Før arbejdede jeg med gymnastik med børn og unge, og lige pludselig havde jeg ikke det. Jeg havde dem kun over Zoom og følte, at nu skulle der simpelthen bare ske noget, uddyber han.

Allerede i 7. klasse begyndte Oliver Antonio Giner at synge og spille guitar. På gymnasiet sang han til morgensamlinger, dimissioner og andre store begivenheder.

Efter gymnasiet er han fortsat med at synge, men det har længe været på hobbyplan.

For alt imens er livet gået sin gang, og arbejdet er en af forklaringerne på, at han har haft svært ved at tage skridtet mod musikkarrieren.

– Jeg har tilsidesat mine egne drømme for at blive i mit erhverv, som jeg jo også elsker, fortæller Oliver Antonio Giner.

Ifølge den 23-årige X Factor-deltager er det første gang i lang tid, at han gør noget, som kun er for hans egen skyld. Men samtidig er arbejdet med børn og unge så givende, at det er svært at give slip på.

– Den følelse af selvtillid, de får, når de har opnået deres mål, er noget af det bedste. Det giver mig et kæmpestort smil på læben, siger det spirende sangtalent og fortsætter:

– Det giver mig en enorm stolthed at se dem blomstre og se deres udvikling. Det betyder meget for mig.

Lige nu er der dog ikke meget tid til hverken studiet eller jobbet som gymnastiklærer.

Men ifølge X Factor-deltageren ville det være svært at forestille sig at stoppe med at arbejde med børn – selv hvis musikkarrieren tager fart.

– Det er en vanvittig fed følelse, når et barn er glad for noget, det selv har opnået. Det er noget, jeg aldrig nogensinde vil undvære, lyder det fra Oliver Antonio Giner.

“X Factor” sendes på TV 2 hver fredag klokken 20.00.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker