Kultur

X Factor-brødre har lært at håndtere uenigheder

Kwamie Livs duo i "X Factor" er brødre. Selv om det kan skabe kurrer på tråden, tror de, at det kan ende med at blive en fordel.

Som i enhver søskenderelation kan Malik og Deniz Tanis, der tilsammen danner duoen Lorenzo og Charlo i dette års “X Factor”, godt blive irriterede og sure på hinanden.

Det forhindrer dog ikke søskendeparret i at give den fuld gas i sangkonkurrencen – selv om der indimellem kan være kurrer på tråden.

– Selvfølgelig bliver man sure på hinanden, men vi finder altid ud af det, fortæller storebroren Deniz Tanis.

Ifølge brødrene er de gode til at løse uenigheder, når de opstår, uden at det går ud over deres indsats i “X Factor”.

– Når vi skal præstere på scenen, eller vi skal øve, så lægger vi det lige til side, og så tager vi den bagefter, fortæller den 20-årige Deniz Tanis.

Brødrene bor i Ikast. Ud over sang interesserer de sig begge for boksning. Kunstnernavnet Lorenzo og Charlo stammer fra en ferie i Spanien, hvor de oprettede en fælles tinderprofil under de to aliasser.

– Det skulle jo matche den spanske kultur, så jeg valgte at kalde mig Charlo, fordi det lød spansk og pissefedt, har Deniz Tanis tidligere udtalt til B.T.

Det er den dansk-zambianske sangerinde Kwamie Liv, der har valgt at tage de to videre til liveshowene i “X Factor”. Duoen var faktisk blevet smidt ud i 6 Chair Challenge af dj-dommeren Martin Jensen, som syntes, de var mere en gimmick end et talent.

De to brødre har tidligere fortalt til TV 2, at de allerede efter deres audition “tog glæden på forskud” og droppede ud af deres studie for at fokusere al energi på “X Factor”.

At de to brødre nu også er blevet kollegaer, har kun bragt dem tættere sammen, fortæller de. Og deres søskenderelation kan faktisk vise sig at blive en fordel i deres sangkarriere, mener Malik Tanis:

– Vi har samme familie, så om vi bliver uvenner eller ej, så finder vi altid sammen igen, fortæller den 18-årige lillebror.

De to brødre, der i øjeblikket bruger al deres tid i København på grund af “X Factor”, har langt hjem til deres familie i Ikast.

– Det er selvfølgelig hårdt. Man savner dem. Men vi har virkelig travlt hernede. Vi har hele tiden noget at lave, så det hjælper faktisk meget på det, fortæller Malik Tanis.

“X Factor” sendes på TV 2 hver fredag klokken 20.00.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker