Kultur

Vild med dans-stjerne skal skilles fra dansepartner

Der er intet drama eller uvenskab mellem den professionelle danser Katrine Bonde Halby og musikeren Noam Bonde Halby.

Efter 14 år sammen som kærester er kærligheden brast mellem den professionelle danser Katrine Bonde Halby og musikeren Noam Bonde Halby.

Parret skal skilles.

Det oplyser Katrine Bonde Halby i et opslag delt på Instagram.

Her understreger hun, at der ikke er noget drama eller uvenskab mellem dem. Beslutningen er truffet i fællesskab.

– Vi vil koncentrere os om at være gode forældre sammen til vores to dejlige børn, skriver Katrine Bonde Halby og fortsætter:

– Det er selvfølgelig en hård tid, vi går i møde. Men jeg er klar til at stille mig stærkt midt i stormen og komme ud på den anden side.

Katrine og Noam Bonde Halby mødte hinanden under “Vild med dans” tilbage i 2009, hvor sjette sæson valsede over skærmen. Parret dansede sig til en syvendeplads, men vandt hinanden.

Året efter gik de kortvarigt fra hinanden, men fandt siden sammen igen. I 2012 fik de sønnen Milas, og i 2017 kom datteren Saga til verden.

Noam Bonde Halby friede til en måbende Katrine Bonde Halby for åben skærm i “Go’ Morgen Danmark” i 2013. Parret giftede sig i 2016. Men nu er kærligheden endegyldigt brast.

38-årige Katrine Bonde Halby arbejder som koreograf og danseunderviser. 51-årige Noam Bonde Halby gjorde sidste år comeback med sit band Johnny Deluxe.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker