Sport

Uskarpt Randers-hold taber trods uheldig Schmeichel-fejl

Randers tabte torsdag 1-3 til Leicester og er ude af Europa. Kasper Schmeichel så uheldig ud ved Randers' mål.

Randers FC er færdig med europæisk fodbold for denne gang, da Premier League-mandskabet Leicester City torsdag aften vandt 3-1 i Randers.

Leicester går videre til Conference League-ottendedelsfinalerne med en samlet sejr på 7-2 efter en engelsk 4-1-sejr i sidste uge.

Torsdag blev drømmene om et kronjysk mirakel knust efter en lynscoring af Leicesters Harvey Barnes, inden James Maddison lukkede med to forrygende scoringer i anden halvleg.

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel tog masser af fokus undervejs i de 90 minutter, da han lavede flere strålende redninger, inden han til sidst i kampen missede en tæmning og kostede 1-3-målet, da bolden hoppede lige foran danskerens fod.

Randers FC var trods den resultatmæssigt store forskel godt med i kampen, og kronjyderne vil ærgre sig over en lang række brændte chancer, som gjorde, at Stephen Odey var den eneste Randers-målscorer i kampen.

Landsholdsspilleren Jannik Vestergaard spillede hele kampen i Leicesters forsvar.

Randers’ drøm om et mirakel blev punkteret af Barnes, da han blev spillet helt fri i venstre side i kampens andet minut. Han udnyttede pladsen, løb mod mål og scorede sikkert.

Kronjyderne var tæt på at udligne lige efter, men en flot redning af en fremadstormende Schmeichel holdt bolden ude, inden de to hold havde noget svært ved at skabe muligheder i en duelpræget kamp med masser af tekniske fejl.

Inden pausen blev det dog mere underholdende, da Randers skabte tre store muligheder.

Først var Tosin Kehinde offside i feltet efter en lovende kontra, så misbrugte Vito Hammershøy-Mistrati tæt under mål og kort efter knaldede Simon Piesinger en bold over mål, selv om han var helt fri foran Schmeichel efter en smuk aflevering fra Lasse Berg Johnsen.

Sådan fortsatte det i anden halvleg, hvor Schmeichel i løbet af de første minutter leverede en strålende refleksredning på Odeys forsøg tæt under mål.

Randers pressede godt og skabte et par fine muligheder efterfølgende, men siden tog Leicester teten, og midtbanespilleren James Maddison viste klassen i det 70. og 74. minut med en frisparksperle til 2-0 og et langskud til 3-0.

Dermed var kampen lukket, og Schmeichel var tæt på at kunne fejre et rent bur.

Men i det 84. minut fik målmanden en tilbagelægning på den ujævne bane. Den hoppede lige foran ham, så han missede tæmningen, og det udnyttede Odey til at score i et tomt mål til slutresultatet 3-1 og stor frustration hos Schmeichel.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker