Kriminal

Ung mand er dræbt af skud i Odense – flugtbil brændt af

Lokal mand blev skudt i bil på p-plads. Politiet håber på vidner. Blandt andet fra Haderslev og Randers.

En mand på 19 år er blevet dræbt af skud i Odense natten til søndag. Det oplyser politiet, som søger vidner i sagen.

Forbrydelsen skete på parkeringspladsen bag KFC og Netto på Nyborgvej. Politiet fik meldingen klokken 02.20. Manden sad i en bil, da han blev dræbt. Han boede i Odense, oplyses det.

Formentlig flygtede gerningsmændene i en rød Toyota Aygo, som senere blev stukket i brand på en parkeringsplads i et mindre skovområde på Grevelundsvej.

Vidner så en mindre mørk personbil køre væk fra den afbrændte bil. Den havde retning mod Niels Bohrs Allé.

Fyns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner eller andre, der har oplysninger.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som er udsendt søndag formiddag.

Efterforskningen har vist, at der er tråde til Jylland i sagen.

Bilen blev stjålet i Randers den 6. februar om eftermiddagen. Den holdt ved et badeland, som kaldes Water & Wellness Randers.

De tyske nummerplader, som Toyota’en var forsynet med, har også vist sig at være stjålne. De blev fjernet fra en sort Audi i Haderslev. Tyveriet skete mellem 13. og 14. februar, da bilen holdt på Jomfrustien, oplyser politiet.

Som led i den opfølgende indsats vil der være synligt politi til stede i Vollsmose og Korsløkke, oplyses det i pressemeddelelsen.

Dette sker “med fokus på sikkerheden og trygheden for borgerne i området.”

For 12 dage siden besluttede Fyns Politi i øvrigt at ophæve en visitationszone i Vollsmose og dele af Korsløkke. Indgrebet havde stået på siden 9. november og blev begrundet blandt andet med en skudepisode 8. november.

Tidligere har politiet sagt, at denne og andre voldelige hændelser skyldes et opgør mellem to grupperinger, hvor personkredsen i øvrigt er særdeles mobil og hele tiden flytter sig.

Om drabet på den 19-årige natten til søndag ifølge politiet kan forbindes til denne konflikt, fremgår ikke af pressemeddelelsen.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker