Sofie Linde bliver jaget vildt

Otte danske kendisser, heriblandt Sofie Linde, Heino Hansen og Mikkel Kryger, forsøger at skjule sig for efterforskerne i den nye sæson af "Jaget vildt

Offentliggjort Sidst opdateret

Sofie Linde er en af de største tv-værter på dansk fjernsyn og er derfor blevet et genkendeligt ansigt.

Men nu skal hun sammen med sin tidligere kollega fra DR Ramasjang-tiden Mikkel Kryger, der i dag er vært på TV 2, forsøge at gemme sig for en række erfarne efterforskere.

Den forhenværende X Factor-profil er blandt deltagerne i den femte sæson af realityprogrammet "Jaget vildt", som bliver sendt på Kanal 5 og på streamingtjenesten discovery+ i 2024.

Skal gå under radaren

Det annoncerer Warner Bros. Discovery i en pressemeddelelse.

Skuespillerne og kammeraterne Johannes Lassen og Andreas Jessen skal også forsøge at gå under radaren i den kommende sæson.

Sofie Linde stoppede som vært på "X Factor" efter årets finale. Nu har hun tid til andre projekter. I "Jaget vildt" er det dog ikke som vært, men som deltager. (Arkivfoto).

Det tredje celebre makkerpar - eller rettere ægtepar i dette tilfælde - som skal undgå at blive fanget, er komikeren Heino Hansen og hans hustru, juristen Cecilia Hansen.

Tidligere efterforskere

Feltet af kendisser på flugt fuldendes af liebhavermægler Lars Elbæk og designer Rasmus Larsson, der finder på skøre ideer og har ophedede diskussioner for at forblive i det skjulte, lyder det i pressemeddelelsen.

De kendte makkerpar skal forsøge at holde sig skjulte fra en række efterforskere, der har erfaring med opsporingsarbejde fra virkelighedens verden. Efterforskerne har fortid i politiet eller i en efterforskningstjeneste, oplyser Warner Bros. Discovery.

Skal skifte skjulested

Der er ydermere en række benspænd for kendisparrene, inden de kan komme uset igennem de ti dage på flugt. For eksempel må de kun overnatte samme sted én gang. Herefter må de søge skiftende skjulesteder, indtil de får at vide, hvor deres endelige flugtdestination befinder sig.

Femte sæson af "Jaget vildt" bliver sendt næste år på Kanal 5 og discovery+.

Sofie Linde

Sofie Linde Ingversen (født Sofie Linde Lauridsen 22. september 1989 i Aarhus) er en dansk tv-vært, skuespiller og forfatter.

Sofie Linde har været vært på DR Ramasjang og på DR Ultra. Hun medvirkede som ung i filmen Kærestesorger af Nils Malmros, og hun er forfatter til bogen "Fårking gravid - En fremmed flytter ind", som udkom i 2018.[1]

Hun har vundet prisen som Årets tv-vært ved Zulu Awards fire år i træk, fra 2016 til 2019. I 2019 fik hun sammen med ægtefællen Joakim Ingversen prisen Årets Webstar.

Kilde: Sofie Linde
Powered by Labrador CMS