Flere end 100 sagsøger Diddy for seksuelle overgreb

Den amerikanske rapper sidder for tiden varetægtsfængslet 

Offentliggjort Sidst opdateret

Sagsanlæg mod Sean 'Diddy' Combs

Over 100 personer har sagsøgt Sean 'Diddy' Combs for seksuelle overgreb, ifølge AFP.

Combs, også kendt som 'Puff Daddy', nægter sig skyldig i anklagerne om menneskehandel og seksuelle overgreb.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Flere end 100 personer sagsøger den amerikanske rapper Sean "Diddy" Combs for seksuelle overgreb, skriver det franske nyhedsbureau AFP.

- Det er en vigtig sag, som vi agter at forfølge aggressivt. Vi vil vende hver en sten for at finde potentielt ansvarlige parter og hver en person, der har deltaget i eller nydt godt af denne uhyggelige adfærd, siger advokat Tony Buzbee ifølge AFP.

Den amerikanske rapper Sean "Diddy" Combs nægter sig skyldig i anklager om sextrafik, afpresning og menneskehandel, som han p.t. sidder varetægtsfængslet for. (Arkivfoto).

Rapperen blev i sidste måned tiltalt for menneskehandel med henblik på prostitution og afpresning. Han har siddet varetægtsfængslet siden da.

Masser af kriminalitet

Han har ifølge tiltalen skabt en "kriminel virksomhed, hvis medlemmer og medarbejdere har været involveret i" en række forbrydelser.

Forbrydelserne tæller blandt andet tvungen prostitution, tvangsarbejde, kidnapning, brandstiftelse, bestikkelse og hindring af retsvæsenets arbejde.

Den 54-årige rapper, der også har været kendt under navnet "Puff Daddy", nægter sig skyldig i anklagerne.

Misbrugt kvinder

De forskellige tiltalepunkter strækker sig over en længere årrække. Det 14 sider lange anklageskrift går tilbage til 2009 og frem til 2024.

Heri lyder det, at han i årevis skulle have "misbrugt, truet og tvunget kvinder og andre omkring sig til at opfylde sine seksuelle lyster, beskytte sit omdømme og skjule sin adfærd".

Combs står allerede over for flere civile søgsmål, hvor han beskrives som en voldelig sexforbryder, der har brugt alkohol og stoffer til at bedøve sine ofre.

I marts blev hans hjem ransaget som følge af anklagerne.

Powered by Labrador CMS