Anholdt for at forfølge Taylor Swift

Tip har ført til anholdelse af stalker

Offentliggjort

Sikkerhedsforanstaltninger ved Taylor Swifts koncerter

En mand blev anholdt i Gelsenkirchen, mistænkt for at have forfulgt Taylor Swift, forud for hendes koncerter som en del af 'Eras'-turnéen.

Omkring 200.000 tilskuere forventes at deltage i de tre koncerter, hvor sikkerheden er skærpet på grund af tidligere stalkingtilfælde.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

En mand er blevet anholdt - mistænkt for at have forfulgt popsangerinden Taylor Swift.

Det sker forud for hendes tre koncerter i den tyske by Gelsenkirchen, der i anledning af koncerterne er blevet omdøbt Swiftkirchen.

Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

Anholdt på baggrund af tips

Ifølge de tyske myndigheder blev manden pågrebet efter "tips fra koncertarrangøren", der sagde, at manden tidligere var kommet med trusler mod Taylor Swift.

Der var omkring 60.000 mennesker ved onsdagens koncert, som forløb fredeligt.

I alt ventes det, at der kommer omkring 200.000 personer i løbet af de tre koncerter, Swift afholder i Gelsenkirchen som del af sin "Eras"-turné.

Talor Swift optræder på San Siro-stadium i Milano i Italien 13. juli. En mand blev onsdag anholdt og mistænkt for at forfølge Swift efter en koncert i Tyskland.

Ifølge NTB er der ikke offentliggjort yderligere detaljer om manden eller om begrundelsen for pågribelsen.

Sket før

Der har tidligere været sager, hvor personer har forfulgt eller stalket den populære sangerinde. Ifølge hendes advokat har der været sager, hvor personerne har haft både våben og ammunition.

Så sent som i slutningen af februar blev en mand arresteret i New York tæt på Swifts bolig i byen.

Han fik ordre på at holde sig væk fra området, men blev kort efter anholdt igen, mens han gennemrodede en skraldespand tæt på huset. Ifølge manden var det for at finde nogle bukser, han havde mistet.

Anklageren i sagen mod manden har udtalt, at han inden for to måneder var blevet bedt om at forlade området omkring Swifts bolig 30 gange.

Tog en lur i Taylors hus

I 2022 kørte en mand en bil ind i en af Taylor Swifts boliger og nægtede at forlade stedet, indtil han fik lov at møde hende.

Fire år før det - i 2018 - blev en mand anholdt for at bryde ind i hendes hus og tage en lur.

Der er desuden blevet anholdt stalkere ved popsangerindes adresser i Beverly Hills, Californien og Watch Hill, Rhode Island.

Ud over at besøge Gelsenkirchen spiller Swift i Tyskland også i Hamburg og München.

Powered by Labrador CMS