Aflyser liveshow efter anklager om voldtægt

Yung Filly, der blandt andet har været vært på BBC-programmer, er blevet anklaget for voldtægt i Australien

Offentliggjort Sidst opdateret

Aflysning af Yung Fillys liveshow

Yung Filly skulle have optrådt i London den 18. oktober, men showet er aflyst på grund af anklager om voldtægt.

Billetter til det aflyste show refunderes automatisk til køberne, bekræfter en talskvinde for arrangementet.

Yung Filly, kendt fra YouTube-kollektivet Beta Squad, er også anklaget for flere alvorlige forbrydelser i Australien.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Den britiske rapper og youtuber Yung Filly har aflyst et liveshow i London i næste uge som følge af anklager om voldtægt.

Det skriver det britiske medie BBC.

Liveshowet skulle have fundet sted 18. oktober, men BBC har fået bekræftet, at det ikke finder sted, og at folk får pengene tilbage for billetterne.

29-årige Yung Filly, hvis borgerlige navn er Andres Felipe Valencia Barrientos, blev anholdt tirsdag i den australske by Brisbane og siden udleveret til retten i Perth i den australske delstat Western Australia.

Han blev torsdag stillet over for anklager om at have voldtaget og taget kvælertag på en kvinde den 28. september efter en koncert i Perth.

Fire tilfælde

Ifølge BBC er han anklaget for fire tilfælde af seksuel penetration uden samtykke, tre tilfælde af voldeligt overgreb og for i et tilfælde at have hæmmet en persons vejrtrækning ved at lægge pres på halsen.

Efter at være blevet præsenteret for anklagerne blev han løsladt mod kaution, der var sat til 100.000 australske dollar - 460.000 kroner.

Han skal dog blive i Western Australia. 

Han må heller ikke kontakte det formodede offer eller skrive om sagen på sine sociale medier.

Bekræfter over for BBC

Det liveshow, der siden er blevet aflyst, skulle være foregået fredag i næste uge sammen med en anden mediepersonlighed, Chunkz. De to har en podcast, hvor de sammen interviewer andre rappere og influencere.

En talskvinde bekræfter fredag over for BBC, at showet ikke bliver til noget.

- Showet blev fjernet fra vores hjemmeside i går, og alle med billet er blevet informeret. De får automatisk pengene tilbage for deres billetter, siger hun.

Yung Filly er blandt andet kendt for sit arbejde med YouTube-kollektivet Beta Squad. Han har også været vært på en række BBC-programmer.

Yung Filly, der var i Australian på turné med sit musik, har cirka tre millioner følgere på Instagram og næsten to millioner følgere på YouTube.

Powered by Labrador CMS