Kultur

TV 2 varsler store ændringer på skærmen

TV 2 Danmark får nyt logo, nye farver og ny skrifttype. Det nye udtryk skal samle mediehusets kanaler og brands og favne den digitale transformation, lyder det.

Når du fremover tuner ind på TV 2, kommer en iøjnefaldende bestanddel til at se anderledes ud.

TV 2 får nyt udseende og nyt logo, ny font og nye farver. Den nye visuelle identitet skal samle mediehusets kanaler og brands og favne den digitale transformation, som både brugerne og TV 2 er i gang med.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

– Vores nye udseende skal gøre det tydeligere for brugerne, at de er i kontakt med TV 2’s indhold, uanset hvor de møder os, siger TV 2’s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen, i pressemeddelelsen og fortsætter:

– I dag møder danskerne TV 2 på tværs af vores streamingtjeneste, kanaler, apps, nyhedssite og podcasts. Derfor har vi brug for en stærk og samlende identitet, siger hun.

Da TV 2 gik i luften i 1988, havde danskerne kun to kanaler at vælge imellem. Sådan ser verden ikke ud længere. Derfor er det afgørende mål med TV 2’s 2025-strategi at fremtidssikre virksomhedens gennemslagskraft med digital transformation og udviklingen af TV 2 Play som omdrejningspunkt.

Som en af de mest markante ændringer vil TV 2 Plays nuværende blå logo fremover have samme røde farve som TV 2’s hovedkanal.

– Den røde farve har fulgt os gennem flere år, og med den bærer vi vores historie og DNA videre, siger den administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen, i pressemeddelelsen.

Den nye identitet lanceres på TV 2’s platforme den 27. marts 2023.

Der er dog tale om en løbende udrulning, og som bruger vil man derfor opleve, at dele af det nye visuelle udtryk opdateres løbende, og at der vil være en overgangsfase, hvor man fortsat vil støde på det nuværende logo.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker