Kultur

TV 2-kendispar venter barn efter turbulent tid

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, der blev kendte, da de vandt boligprogrammet "Nybyggerne", venter deres tredje barn.

De seneste år har været en emotionel rutsjebane for Nybyggerne-vinderne Lise Vandborg og Michael Stig Christensen.

Men nu er parret klar til at dele med deres følgere på Instagram, at de venter deres tredje barn.

I et længere opslag fortæller Lise Vandborg åbenhjertigt, at selv om parret har ønsket at udvide familien, var det ikke planlagt, at det skulle ske netop nu.

Michael Stig Christensen fik i 2021 en alvorlig hjernerystelse, da han styrtede på mountainbike. Lægerne har vurderet, at han har pådraget sig en diffus hjerneskade, som blandt andet gør ham træt og utilpas.

– Han bliver ikke bare lige bedre. Hårdt. Men det giver også vores familieforøgelse lidt mere mening: for hvorfor vente, til Michael bliver rask, hvis han alligevel ikke bliver det? Livet er nu, skriver Lise Vandborg blandt andet i opslaget.

Men da parret var til scanning med den lille ny, var der frygt for, at fostret havde en kromosomafvigelse, som kan føre til kromosomsygdom, der giver misdannelser.

Lise Vandborg beskriver i opslaget, hvordan det sortnede for hendes øjne, og at hun brød sammen.

Efter flere undersøgelser og ventetid viste alt sig heldigvis at være normalt.

– Det bliver svært og hårdt, men vi har et godt netværk. Og vores børn glæder sig sådan! Det gør vi også: endelig!, skriver Lise Vandborg videre i opslaget.

– Derfor vil jeg gerne dele det med jer. Endda før jeg havde planlagt at dele det. For hele verden må vide det nu: Jeg er gravid! Og jeg har solgt alt babytøj, fordi vi egentlig havde besluttet at vente nogle år. Skæbnen vil noget andet, og det bliver garanteret fantastisk, jubler hun.

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen vandt anden sæson af boligprogrammet “Nybyggerne” på TV 2 i 2016.

Her vandt de det hus, de selv havde renoveret. En bolig til 3,4 millioner kroner i Farum. Parret har dog siden solgt huset og flyttede tilbage til Nordjylland for at være tættere på familien. Her byggede de deres eget hus fra bunden.

Parret har haft deres egne byggeprogrammer på TV 2 og har udgivet bøger og skabt et onlineunivers om emnet.

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen har været kærester, siden de var teenagere og mødte hinanden, da Lise Vandborg gik i gymnasiet, og Michael Stig Christensen var i lære som automekaniker.

Sammen har de to sønner, som senere i år bliver storebrødre.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker