Kultur

TV 2 hypnotiserer fodboldfans

Som en del af reklamen for kanalens dækning af VM genser en række unge mennesker Danmarks EM-sejr i 1992 under hypnose, så de har glemt resultatet.

Er du født efter den 26. juni 1992, har du ikke oplevet Danmark helt sensationelt vinde EM i fodbold over Tyskland.

Men det får en flok unge mennesker nu muligheden for på TV 2.

Her hypnotiserer kanalen nemlig en række mænd og kvinder, som er født efter 1992, til at glemme resultatet.

De ser så kampen for selv at mærke glæden og euforien fra 1992 og opleve tyskerne få tæsk på grønsværen af især de to målscorere, Kim Vilfort og John “Faxe” Jensen, som efterfølgende kunne konstatere, at han – citat – ramte den lige i røven.

Seancen, som hypnotisør Mikkel Karlsen står for, er optaget som en kampagnefilm for TV 2’s dækning af det igangværende fodbold-VM i Qatar.

– Deltagernes reaktioner har virkeligt været vilde. De skriger, krammer og jubler, når Danmark scorer. De var ikke født dengang, og nu har de en fest, siger hypnotisør Mikkel Karlsen til tv2.dk og fortsætter:

– Jeg var selv fire år, da Danmark vandt EM, og kan ikke huske noget. Derfor kan jeg godt blive misundelig, når jeg ser på dem og deres oplevelser.

For at være sikker på, at dem, der er med i optagelserne, var modtagelige for hypnose, har der fundet en større casting sted, oplyser TV 2.

Over 1000 har tilmeldt sig, og over 300 er blevet castet og prøvehypnotiseret. Kun dem, der var modtagelige, er endt i de endelige traileroptagelser, lyder det.

Danmarks næste kamp i VM-slutrunden er i øvrigt mod Frankrig og fløjtes i gang lørdag klokken 17.00.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker