Sport

Tuchel får hårdere straf end Conte for solidt håndtryk

Thomas Tuchel og Antonio Conte er blevet straffet med bøder efter deres solide håndtryk i søndagens ligakamp.

Thomas Tuchel har fået en spilledags karantæne og en bøde på 35.000 pund (307.000 kroner).

Antonio Conte slipper for karantæne og har fået en mindre bøde på 15.000 pund (131.000 kroner).

Det er status fra Det Engelske Fodboldforbund (FA), som kommer med straffen efter søndagens Premier League-kamp mellem Chelsea og Tottenham.

Her gav de to trænere hinanden et yderst solidt håndtryk og så hinanden dybt i øjnene, mens de råbte en række gloser mod hinanden.

Conte, der er manager for Tottenham, er ifølge FA ikke nær så ansvarlig for den upassende opførsel som Tuchel, der er trænerkollega hos Chelsea.

Tuchel har tidligere sagt, at han var sur over, at Conte ikke kiggede tyskeren i øjnene, da de gav hånd. Derfor holdt Tuchel fast, hvilket italieneren blev ophidset over.

Det er dog ikke kun håndtrykket efter kampen, som FA har vurderet og evalueret. Det er også en række episoder undervejs i kampen, hvor de også kom på kant af hinanden.

Både Tuchel og Conte jublede foran modpartens bænk, når deres respektive hold scorede i den underholdende 2-2-kamp på Stamford Bridge.

Karantænen på en spilledag træder ikke i kraft med det samme for Tuchel, der kan være med på bænken i weekenden, oplyser FA.

Det skyldes, at forbundet vil komme med en skriftlig redegørelse først, og den er ikke klar endnu.

Både Tuchel og Conte har mulighed for at appellere afgørelsen.

/ritzau/

Back to top button