Kriminal

Tre hætteklædte mænd kan have relation til drabsforsøg i Esbjerg

21-årig mand er stadig i kritisk tilstand efter knivstik søndag. Politi søger identitet på tre mænd på fotos.

Flere gange blev en 21-årig mand stukket med kniv, og selv om episoden fandt sted søndag aften, er den unge mand stadig i kritisk tilstand onsdag.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Her beder politiet samtidig om hjælp til at få identificeret tre mænd ud fra nogle overvågningsbilleder. De kan have en forbindelse til drabsforsøget, mener politiet.

Seks billeder er frigivet – to af hver person. De er alle klædt i sort eller mørkt tøj, har ansigterne helt eller delvist skjult og har hætte på.

Hvor overvågningsbillederne stammer fra, eller hvorfor politiet mener, at de tre kan have en relation til drabsforsøget, fremgår ikke.

Drabsforsøget fandt sted på Skolebakken i Esbjerg søndag klokken 21.03. Politiet fik en anmeldelse om episoden, der blev beskrevet som et slagsmål med knive. På stedet fandt politiet den 21-årige mand fra Varde.

Han var ilde tilredt efter flere knivstik, og der blev ydet førstehjælp til den unge mand på stedet, hvorefter han blev hastet til hospitalet.

Af pressemeddelelsen onsdag eftermiddag fremgår det, at den 21-årige stadig er i kritisk tilstand.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer de tre mænd på de frigivne overvågningsbilleder til selv at henvende sig til politiet.

Andre, der måtte vide, hvem personerne er, eller som i øvrigt har viden om sagen, kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Politiet kan også kontaktes onsdag mellem klokken 16 og klokken 19, hvor en mobil politistation vil være på parkeringspladsen ved Skolebakken 62 i Esbjerg.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker