Politiet advarer nu mod ukendte stoffer i nattelivet, efter at to unge tidligt torsdag morgen i bevidstløs tilstand blev indlagt på Slagelse Sygehus. De havde indtaget et ukendt stof på et værtshus i Næstved.

Det er Sydsjællands Politi, der nu advarer mod ukendte stoffer i nattelivet, efter at to unge drenge på 16 og 17 år havde været på bytur i Grønnegade i Næstved.

De to unge mænd, der ikke umiddelbart kender hinanden, blev akut dårlige efter at have indtaget drinks på en beværtning i Grønnegade.

Den ene blev afhentet af sine forældre, mens den anden blev fundet på gaden. Han blev hurtigt dårlig, og derfor blev der tilkaldt en ambulance.

Begge de unge mistede bevidstheden og blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse. De meldes nu uden for livsfare.

Kraftig advarsel fra politiet

Derfor advarer politiet nu kraftigt mod de stoffer, der kan være i omløb i nattelivet, og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder ud fra en teori om, at de to unge mænd ufrivilligt har indtaget et ukendt stof.

– Vi ser på sagen med overordentlig stor alvor. Dels kan der være tale om, at ukendte gerningsmænd har puttet farlige stoffer i de to unges drinks, hvilket er helt uhørt, dels kan det jo bogstavelig talt være med livet som indsats, at man overhovedet indtager ukendte stoffer, siger politiinspektør Kim Kliver.

Pas på dine drikkevarer

Det er traditionelt store gå i byen-dage her mellem jul og nytår, og politiet går derfor ud med en advarsel om, at man skal være ekstra opmærksom på, hvad der sker omkring en i nattelivet.

Lad være med at forlade dine drikkevarer og lad dem ikke bare stå på baren eller på et bord, hvor alle kan komme til dem.

Og husk at være opmærksom på de kammerater og andre gæster, der er i byen, hvis der er nogen, der pludselig bliver rigtigt dårlige.

– Vi tjekker naturligvis overvågningskameraer fra stedet, ligesom vi skal tale med de medarbejdere, der har været på arbejde i nattelivet, men hvis der er nogen vidner, der har bemærket noget usædvanligt, hører vi gerne fra dem på tlf. 1-1-4, siger Kim Kliver.

Stofferne undersøges

Det bliver nu undersøgt, hvilke stoffer der kan være tale om, at de to unge har indtaget.

Men der går nogen tid, inden resultatet af analyserne foreligger.

Flere nyheder

Kom med din mening til nyheden