Sport

Thomas Frank: Christian Eriksen kommer på banen lørdag

Christian Eriksen skal lørdag spille sin første officielle kamp efter sit hjertestop i EM-kampen mod Finland.

259 dage efter han faldt om i Parken kommer Christian Eriksen til at spille sin første officielle kamp, når han lørdag er med for Brentford mod Newcastle i Premier League.

På et pressemøde fredag fortæller Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank, at Eriksen er med i Brentfords kamptrup til lørdagens opgør og vil komme på banen.

– Det er en stor dag for os alle, men især Christian og hans familie.

– Han har lavet bemærkelsesværdige ting, når han har været med til træning, siger Frank ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den danske træner vil ikke afsløre, om Eriksen er med fra start eller tiltænkt en rolle som indskifter.

– Jeg må lade det være lidt af en cliffhanger, men han kommer på banen i morgen (lørdag, red.).

Christian Eriksen faldt 12. juni om i Parken under Danmarks første kamp ved EM mod Finland med et hjertestop.

– For alle, der så det ske, vil det være endnu en påmindelse om, at vi er privilegerede med at være i live, og vi skal værdsætte ethvert øjeblik, siger Thomas Frank om det øjeblik, hvor Eriksen kommer på banen mod Newcastle.

Eriksen blev i december løst fra sin kontrakt med Inter, da han ikke vil kunne spille i Italien med den pacemaker, han har fået indopereret.

31. januar annoncerede Brentford, at klubben havde hentet den danske profil ind på en kontrakt, der i første omgang løber sæsonen ud.

Efter tiltrædelsen i Brentford har han deltaget i to testkampe mod Southend og Rangers. Mod Rangers lagde midtbanespilleren op til to mål.

– Jeg er et godt sted både mentalt og fysisk, og det er det vigtigste lige nu. Jeg er faktisk lidt overrasket over, hvordan min krop reagerer på at være i gang igen.

– Jeg har trænet hårdt, men jeg forventede ikke, at det ville føles så godt, som det gør nu. Så jeg er meget positiv, sagde Christian Eriksen tidligere i denne uge i en video, som Brentford lagde ud på klubbens sociale medier.

I begyndelsen af januar stillede Christian Eriksen op til sit første interview, efter at han faldt om i Parken mod Finland.

Her slog han i en snak med DR Sporten fast, at ambitionen er at vende tilbage til det danske landshold og blive en del af VM-truppen i Qatar.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker