Sport

Store frustrationer hos Lyngby efter nyt nederlag

Lyngby tabte fredag til FCK, og dermed har holdet endnu ikke vundet i denne sæson, og det er frustrerende.

For sjette kamp i træk måtte oprykkerne fra Lyngby gå fra banen uden en sejr, da det fredag aften blev til et nyt nederlag i Superligaen.

Denne gang var det til FC København, som vandt 3-0, og det skyldtes blandt andet store personlige fejl af Lyngby, som kun har to point i tabellen.

Frustrationen var derfor til at spore hos målmanden Frederik Ibsen, som ikke kunne skjule skuffelsen over endnu en nedtur.

– Vi er blevet straffet hårdt for vores personlige fejl, og det er sindssygt frustrerende. Når man kommer bagud hurtigt med 0-2 og 0-3, så er det ikke sjovt.

– Vi kom ellers ud med et fantastisk udtryk, hvor vi skabte en masse. Vi var bare ikke farlige, så det hele er rigtig frustrerende.

Men det er ikke nemt at byde de store hold op til dans, når man konstant fejler i egne rækker.

Det fortæller Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson, som mener, at det er grunden til den negative Lyngby-stime.

– Vi kastede kampen væk fra os efter fire minutter af anden halvleg. Det er hårdt for spillerne. Folk vil gerne gøre det godt, men vi laver alt for mange fejl for tiden. Det er sandheden, siger træneren.

Mens stemningen var trist hos Lyngby, så var humøret højt hos FCK-kreatøren Rasmus Falk.

– Vi vandt sikkert 3-0 og kunne også have scoret flere mål, lyder det fra Rasmus Falk, som dog også indrømmer, at det ikke så helt godt ud i første halvleg.

– Vi er så med på, at vi i de første 30 minutter lige skulle have spillet os varme. Efter den halve time forsvarede vi os godt og satte tempo i spillet, og så havde vi en målmand, som hjalp os meget, siger FCK-profilen med et smil.

FCK skal i næste runde af Superligaen en tur til Farum, hvor FC Nordsjælland venter 28. august.

Lyngby skal på besøg hos Viborg samme dag, hvor oprykkerne skal på jagt efter sæsonens første sejr.

/ritzau/

Back to top button