Sport

St. Pauli klar til at nægte lande EM-træning på stadion

Den politisk bevidste klub har sikret sig retten til at afvise lande, der ikke lever op til klubbens værdier.

Den tyske fodboldklub St. Pauli er klar til holde bestemte lande ude fra sit stadion, Millerntor, ved EM i Tyskland om to år.

Stadion er ellers på listen over de mulige træningsanlæg, som EM-deltagerne kan benytte sig af under slutrunden. Men den politisk bevidste klub lukker ikke hvem som helst indenfor.

Ifølge avisen Süddeutsche Zeitung har St. Pauli fået ret til selv at bestemme, hvilke lande der skal have lov til at træne på stadion.

Klubben vil ikke kommentere avisens oplysninger om den konkrete sag.

– Generelt forbeholder FC St. Pauli sig dog retten til at gøre brug af sin bopælsret og sikrer, når man udvælger sine partnere, at de passer til klubben, dens værdier og mål, skriver klubben.

Millerntor vil formentlig være et attraktivt træningsanlæg, fordi Volksparkstadion et andet sted i Hamburg skal lægge græs til nogle af kampene under EM.

St. Paulis enegang falder ikke i god jord hos EM’s organisationschef, Philipp Lahm, der ifølge avisen forgæves har forsøgt at få klubbens ledelse til at ombestemme sig.

Tidligere på måneden afviste St. Pauli en forespørgsel fra regionalligaklubben Teutonia Ottensen, der håbede på at låne Millerntor til pokalkampen mod RB Leipzig i august.

Det skete med begrundelsen, at St. Pauli “er yderst kritisk overfor RB’s model”.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker