Forbund trækker støtte til Axelsen

Viktor Axelsens flytning til Dubai medfører, at han på World Touren ikke kan blive trænet af Kenneth Jonassen

Viktor Axelsen står fremadrettet uden hjælp fra landstræner Kenneth Jonassen på sidelinjen ved de store turneringer på World Touren. Det sker efter Viktor Axelsen har besluttet sig for at forlade Danmark og flytte til Dubai.
Offentliggjort Sidst opdateret

Viktor Axelsen kan stadig stille op under dansk flag i både individuelle og landsholdsturneringer, selv om han flytter til Dubai for at træne til daglig.

Men når han ikke stiller op i landsholdsregi - eksempelvis i de store turneringer på World Touren - kan det ikke blive med landstræner Kenneth Jonassen på sidelinjen.

Det skriver Badminton Danmark i en pressemeddelelse efter et møde mellem forbundet og Viktor Axelsen tirsdag.

Her blev det fortsatte samarbejde mellem forbundet og den danske badmintonstjerne drøftet.

En kollektiv landsholdsaftale

- Vi ved, at Viktor altid har prøvet nye muligheder og det respekterer vi, siger formand i Badminton Danmark Tore Vilhelmsen i pressemeddelelsen.

- Men vi har en kollektiv landsholdsaftale, der sætter rammerne for samarbejdet med spillerne i vores eliteprogram, både i forhold til træning og turneringsdeltagelse, men også udtagelse til mesterskaber samt landsholdsdeltagelse.

- Viktor og hans team har behov for lige at afklare enkelte forhold vedrørende disse rammebetingelser i forhold til hans setup i Dubai, før vi melder endeligt ud om det fortsatte samarbejde.

Viktor Axelsens far og manager, Henrik Axelsen, ønsker over for Ritzau ikke at kommentere pressemeddelelsen og dens indhold.

Viktor Axelsen

Dansk badminton spiller:

Født i Odense i 1994.

Blev verdensmester i herresingle i 2017 mod Lin Dan. 

Vandt OL-guld i Tokyo i Herresingle.

Han taler flydende mandarin, som han lærte sig, da badminton er en kæmpe sport i Kina. 

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS