Dansk stjerne river kontrakten over

Kan du forstå ham?

Offentliggjort Sidst opdateret

Den danske basketballspiller Gabriel "Iffe" Lundberg er færdig i den russiske klub CSKA Moskva.

De to parter er således blevet enige om at ophæve samarbejdet, skriver CSKA Moskva på sin hjemmeside.

Bruddet kommer, efter at den danske stjerne allerede i slutningen af februar pakkede tasken og tog hjem til Danmark. Det gjorde han som reaktion på Ruslands invasion af Ukraine.

- Jeg har været nødt til at tage en meget svær beslutning, som er baseret på min families sikkerhed, siger Gabriel "Iffe" Lundberg til sin nu forhenværende klubs hjemmeside.

Takker klubben

Han takker klubbens ledelse og fans for den opbakning, han har fået, siden han skiftede til klubben midt i sidste sæson.

Hos CSKA Moskva har han været en af de bærende kræfter i EuroLeague, hvorfra klubben nu er blevet smidt ud på grund af russernes invasion af Ukraine.

- "Iffe" har vist sine bedste kvaliteter frem for Europa og hele verden. Han havde en af nøglerollerne, da vi nåede Final 4 i sidste sæson, siger klubpræsident Andrey Vatutin.

Skiftede

Den danske basketballspiller skiftede til CSKA Moskva fra polske Zielona Gora i februar sidste år. I første omgang spillede han på en kontrakt, der gjaldt sæsonen ud.

Han fornyede samarbejdet med den russiske klub i løbet af sommeren, hvor han underskrev en kontrakt, der gjaldt tre år frem. Den kontrakt eksisterer nu ikke længere.

Powered by Labrador CMS