Kriminal

Skud affyret mod hjem i Aarhus V natten til torsdag

Vidne hørte høje brag, og på stedet fandt politiet afskudte patroner. Ingen er umiddelbart kommet til skade.

Politiet rykkede natten til torsdag ud til en adresse i Aarhus V, efter at et vidne havde anmeldt at have hørt nogle høje brag, der højst sandsynligt stammede fra skud.

Både betjente og hundepatruljen blev sendt til Snogebæksvej, hvor anmeldelsen kom fra, og her fandt politiet flere afskudte patroner.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har fundet tegn på, at et skud blev affyret mod en privat adresse. Ingen, hverken på adressen eller i øvrigt, er tilsyneladende kommet til skade i forbindelse med episoden.

Der er sent torsdag formiddag ikke fundet nogen gerningsmand i sagen. Politiet vil i løbet af torsdagen fortsat arbejde på gerningsstedet på Snogebæksvej for at foretage sporsikring.

Desuden vil en mobil politistation være at finde i området, så borgere kan komme forbi og tale med politiet, hvis de ønsker det.

– Når der bliver afgivet skud i et boligområde – mod en privat adresse – er det naturligvis noget, der kan skabe utryghed for beboerne, siger politiinspektør René Raffo fra Østjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Den mobile politistation placering på parkeringspladsen mellem Torpevænget og Kappelvænget i tidsrummet fra 15.30 til 20.00.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker