Sport

Skade tvinger Axelsen til at trække sig fra kvartfinale

Kort inde i første sæt tog Viktor Axelsen sig til baglåret og måtte trække sig fra kvartfinalen mod Malaysia.

Det danske badmintonlandsholds chancer for at avancere til semifinalen ved VM for blandede hold, Sudirman Cup, er kraftigt forringet.

Den helt store danske stjerne Viktor Axelsen måtte trække sig, da han fredag spillede Danmarks anden kamp i kvartfinalen mod Malaysia.

Mod stjernen Lee Zii Jia blev han skadet og sagde stop ved stillingen 4-4.

Viktor Axelsen tog sig til baglåret, og selv siger han til TV 2 Sport, at skaden føles som en fibersprængning i baglåret.

– Det er noget lort. Hvad fanden skal jeg sige. Det er irriterende, siger den danske badmintonstjerne til TV 2 Sport.

Skaden opstod, da Viktor Axelsen stod ved baglinjen. Han så ud til at forvente, at bolden fra Lee Zii Jia ville gå ud af banen, men i sidste øjeblik ville danskeren alligevel slå til den.

I den bevægelse var der noget, der gik galt, og Viktor Axelsen kunne derefter nærmest ikke bevæge sig, og han måtte derfor give op. Det betød, at han tabte kampen.

Godt halvanden time senere gav Axelsen en opdatering omkring sin situation på det sociale medie Twitter.

– Mange tak for jeres bekymring og beskeder.

– Jeg følte en pludselig skarp smerte i mit venstre baglår, og det er kun blevet værre. Jeg venter i øjeblikket på at blive skannet, skriver danskeren og viser et foto med en forbinding omkring sit venstre lår.

Axelsens skade betød, at Danmark kom bagud med 0-2 i mod Malaysia i kampen om at komme i semifinalen. Senere har Mia Blichfeldt i damesingle reduceret til 1-2 for Danmark.

Mixeddoublen med Alexandra Bøje og Mathias Christiansen tabte tidligere fredag deres kamp, som også var Danmarks første kamp i kvartfinalen.

Hvis Danmark taber en kamp mere, er det slut.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker