Seneste nyt om togulykken på Storebælt: Politiet finder yderligere 2 dræbte i toget

Den tragiske togulykke på Storebælt har nu kostet ialt otte personer livet, efter at politiet i nat fandt yderligere to dræbte i toget. Det oplyser Fyns Politi i denne opdatering torsdag.

Politiet har nu undersøgt det forulykkede tog og har fundet yderligere to omkomne, så der i alt er fundet otte dræbte i det forulykkede tog.

Politiet har natten igennem arbejdet med at undersøge det toget, der nu sammen med godstoget er rangeret ned på et afspærret baneterræn, hvor det er dækket af for indblik.

Politiet har nu undersøgt det forulykkede tog og har altså fundet yderligere to omkomne, så der i alt er fundet otte dræbte i det forulykkede tog.

Politiet har natten igennem arbejdet med at undersøge det toget, der nu sammen med godstoget er rangeret ned på et afspærret baneterræn, hvor det er dækket af for indblik.

Dårligt vejr på Storebælt

Som politiet oplyste i går, så foregik første del af undersøgelserne, mens toget holdt ude på Storebæltsbroen, hvor vejret onsdag var meget stormende.

Samtidig var skaderne på toget så omfattende, at det var vanskeligt at trænge helt ind i det område, der er værst beskadiget, mens det holdt ude på broen.

Nu holder toget på et afskærmet område, hvor efterforskerne hele natten har arbejdet med at sikre spor – og politiet kan derfor nu med sikkerhed sige, at der ikke ligger flere personer i toget.

De otte dræbte

De otte omkomne er tre mænd og fem kvinder. Der er ingen børn blandt de omkomne.

– Vi er ret sikre på, hvem fire af de omkomne er. De øvrige arbejder vi på at identificere så hurtigt som muligt, oplyser Fyns Politi.

Identificeringen foregår ved hjælp af DNA og tandkort på grund af de meget voldsomme læsioner på de afdøde. Politiet har ikke yderligere informationer om det.

I kontakt med de pårørende

Onsdag konstaterede politiet, at otte personer var savnet. Det antal svarer til, de afdøde, der nu er fundet i toget. Derfor har vi i løbet af natten været i kontakt med de pårørende til de savnede.

– Vi håber og arbejder af alle kræfter på at få endeligt identificeret de omkomne i løbet af i dag, så de pårørende kan få endelig vished om, hvad der er sket med deres kære, lyder det fra politiet.

Den bagage, der var i toget, er i politiets varetægt. Den er ved at blive registreret, og når den er klar til at udlevede passagernes ejendele, så melder vi det ud.

Ejendelene vil blive samlet på Politigården i Odense, hvorfra den senere vil blive udleveret.

– I går meldte vi et telefonnummer ud, som passagerer i toget og deres pårørende kunne ringe til. Da vi nu har overblik over situationen, er nummeret nu lukket ned. Har man brug for at kontakte politiet, så skal man ringe 114, oplyser Fyns Politi.

Flere nyheder