Kultur

Se videoen: Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp

Mads Mikkelsen måtte i hu hej hast ind som Johnny Depps erstatning i den tredje film i serien om "Fantastiske skabninger". Resultatet er snart klart.

Da den nu detroniserede Hollywood-stjerne Johnny Depp nødtvunget trak sig fra den tredje film i rækken om “Fantastiske skabninger”, blev den danske superstjerne Mads Mikkelsen hyret ind som erstatning for den skandaleramte skuespiller.

Og nu er endnu en trailer landet til filmen, som med undertitlen “Dumbledores hemmeligheder” får dansk biografpremiere den 7. april.

Her kaster Mads Mikkelsen i rollen som den eddikeonde troldmand Gellert Grindelwald om sig med forbandelser i jagten efter at overtage verdensherredømmet.

– Vores krig mod mugglerne (menneskene, red.) begynder i dag, brøler han i traileren, inden han truer med at brænde verden ned og kommer i nærkamp med troldmands-nestoren Albus Dumbledore i skikkelse af Jude Law.

Johnny Depp var allerede i gang med optagelserne til “Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder”, da han blev bedt om at forlade settet af Warner Bros. Det skete, efter at han havde tabt en sag i Storbritannien mod en tabloidavis, der omtalte ham som hustru-voldsmand.

Sidste sommer fandt retten beviser for, at Johnny Depp og hans tidligere hustru Amber Heard havde et voldeligt ægteskab.

Ind kom i stedet Mads Mikkelsen.

– De (filmproduktionen, red.) ringede til mig, og de var tydeligvis under tidspres. Jeg elsker manuskriptet og sagde ja tak til rollen, sagde den 56-årige dansker efterfølgende til The Times ifølge mediet Entertainment Weekly.

“Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder” er en del af Harry Potter-universet. Der er planlagt fem film i serien, som også er forfattet af Harry Potter-skaberen J.K. Rowling.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker