Vintage Hi-FiHvad laver højttalere og forstærkere fra 1970’erne i et moderne hjem? Giver fed lyd! Et gammelt retroanlæg har fået min musikglæde til at blomstre igen. Mit hjem er fyldt med moderne teknologi. Jeg streamer alt musik via Spotify og TuneIn (radio-app) til højtalere fra blandt andet Marshall og Sonos. CD’erne er for længst pakket væk i en kasse på loftet, og jeg er godt tilfreds med, at musikken styres fra min smartphone i hele huset. Men så skete der pludselig noget. Jeg faldt over en artikel om gamle forstærkere fra 1970’erne og 80’erne. Det bragte minderne frem. Skulle jeg virkelig finde de gamle højtalere frem igen og købe en gammel forstærker? Hjemme hos os er parforholdet lidt anderledes end hos mange andre par, når det kommer til højtalere. Jeg HADER store højtalere. Min kæreste ELSKER dem. Det var altså mig selv, og ikke hende, der skulle overtales. Jeg besluttede, at dét skulle […] Nyheden er fra Meremobil.dk – læs hele nyheden her

Flere nyheder

Kom med din mening til nyheden