Kultur

Riget-stjerner bekræfter: Vi har fået barn sammen

Hollywood-stjernen Alexander Skarsgård og skuespillerinden Tuva Novotny, der begge medvirkede i Lars von Triers "Riget Exodus", er blevet forældre.

Et svensk stjerneskud er kommet til verden.

Hollywood-stjernen Alexander Skarsgård, der er søn af den lige så verdensberømte skuespiller Stellan Skarsgård, er blevet far for første gang.

Sammen med sin svenske kollega Tuva Novotny, som han spillede over for i finalesæsonen af Lars von Triers “Riget Exodus” i 2022, har parret fået deres første fælles barn.

Det bekræftede den stolte far på den røde løber til premieren på den amerikanske HBO-serie “Succession”, da en journalist ønskede ham tillykke med familieforøgelsen.

Det skriver mediet Entertainment Tonight.

Tuva Novotny har en teenagedatter fra forholdet med danske Nicolai Bjerrum Lersbryggen.

Hun har i en årrække boet i Danmark og har haft hovedroller i danske film som “Id:a”, “Sandheden om mænd” og “Simon & Malou”.

Den 43-årige skuespillerinde har også internationale roller på cv’et. Blandt andet i filmen “Spis bed elsk”, og så har hun medvirket i filmen “Borg” over for Stellan Skarsgård, som siden er blevet hendes svigerfar.

Alexander Skarsgård er allerede et etableret navn i Hollywood. Den 46-årige skuespiller har blandt andet medvirket i “Big Little Lies”, “True Blood” og spillet titelrollen i “The Legend of Tarzan”.

Den 46-årige verdensstjerne har flere gange fortalt, at han drømmer om at indtage rollen som far. Især når han ser på sin egen far, som har otte børn i alderen 10 til 46 år.

– Jeg vil gerne overgå ham, jokede Alexander Skarsgård i et Netflix-interview tilbage i 2017.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker