Kultur

Rasmus Jarlov er blevet far igen: Min lykke er total

Den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov, og hans kæreste Julie Frølich er blevet forældre igen. - Vi synes, han er verdens sødeste lille dreng.

Rasmus Jarlov er blevet far for anden gang. Det deler han glædeligt i et Facebook-opslag, der afslører, at fødslen var overstået på 34 minutter.

– Min lykke er total, begynder politikeren opslaget og fortsætter:

– Vandet gik kl. 01.00, og kl. 01:34 var han kommet til verden på vores badeværelsesgulv her i Virum, skriver den konservative folketingspolitiker.

Da vandet gik natten til lørdag den 5. marts, nåede Rasmus Jarlov blot at ringe til sin svigermor og til hospitalet, før fødslen gik i gang.

– Jeg så et lille hoved, der var halvt ude, og få sekunder efter smuttede han ud som en mandel, og så var han kommet til verden. Det føltes dramatisk, men var jo i virkeligheden en ganske blid start på livet, skriver han.

Den 44-årige folketingspolitiker blev gift med Julie Frølich i marts sidste år. Parret har i forvejen sønnen Valdemar på knap to år.

Og nu har familien i Virum altså fået et lille nyt medlem.

– Han er sund og rask og spiser på livet løs hos sin mor, som også har det godt. Vi synes, han er verdens sødeste lille dreng.

I opslaget er der vedhæftet to billeder. Et nærbillede af den lille nyfødte August samt et familiebillede af både forældre, nyfødte August og storebroderen Valdemar.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker