Kriminal

Politiet løslader mand i sag om drab på kvinde i Nuuk

30-årig mand, der tirsdag blev anholdt mistænkt for drab, er lørdag blevet løsladt. Han er fortsat sigtet.

Grønlands Politi har lørdag løsladt en 30-årig mand, der er mistænkt for at have dræbt en ældre kvinde på Ceresvej i Nuuk.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

– På nuværende tidspunkt af efterforskningen har politiet besluttet at løslade den 30-årige mand, der blev anholdt tirsdag eftermiddag i forbindelse med drabet på den 82-årige kvinde på Ceresvej i Nuuk.

– Jeg kan af efterforskningsmæssige årsager ikke komme ind på, hvorfor vi har løsladt manden, men jeg kan fortælle, at han fortsat er sigtet i sagen, og at vi fortsætter efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Lars Bjerregaard i pressemeddelelsen.

Den 30-årige mand blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre i Semersooq Kredsret i Nuuk.

Manden er sigtet for drabet på den 82-årig kvinde og ildspåsættelse i en lejlighed på Ceresvej i Nuuk. Han nægter sig skyldig.

Retten valgte dog onsdag at imødekomme anklagerens ønske om at tilbageholde manden i 72 timer. Og efter de tre dage har politiet altså valgt at sætte ham fri igen.

Den afdøde kvinde blev tirsdag fundet i forbindelse med branden. Kvinden blev hastet til hospitalet. Hendes liv stod ikke til at redde. Hun døde på hospitalet af sine kvæstelser.

Politiet hører fortsat gerne fra borgere, der har set noget eller ligger inde med informationer, der kan have interesse for sagen.

– Borgere bedes om ikke at holde sig tilbage med eventuelle oplysninger, de kunne have. Oplysningerne kan have relevans for politiets efterforskning, lød det onsdag.

Vidner kan kontakte politiet på telefon (+299) 701448.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker