Politiet beder nu om hjælp til at finde den 46-årige Claus Rosenfeldt Sillehoved fra Nykøbing Sjælland. Han har været væk siden i fredags.

Det er Midt- og Vestsjællands Politi , der beder om offentlighedens hjælp til at finde den 46-årige Claus Rosenfeldt Sillehoved, der sidst er set fredag den 4. januar 2019 ved middagstid tæt på sin bopæl i Nykøbing Sjælland.

Claus skulle være mødt på arbejde lørdag, men mødte ikke op. De pårørende blev bekymrede, da han ofte har udtrykt selvmordstanker, og han har behov for vigtig medicin.

Claus Rosenfeldt Sillehoved

Claus Rosenfeldt Sillehoved har før været bortgået i nedtrykt tilstand, hvor han har slået lejr i en skov, men hverken politiet eller de pårørende har en ide om, hvor han kan være taget hen.

Han beskrives som 181 cm høj, spinkel af bygning, rødt mellemlangt hår, har mange fregner og få tænder i munden. Han er formentlig iført blå dunjakke, mørke bukser og sorte arbejdssko.

Politiet er i øjeblikket i gang med eftersøgningen af Claus Rosenfeldt Sillehoved i området omkring hans bopæl og i grønne områder i nærheden.

Oplysninger om den savnede mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller til nærmeste politi på tlf. 114.

Flere nyheder

Kom med din mening til nyheden