Kultur

Omdiskuteret prins Harry-interview sendes på TV 2

I forbindelse med udgivelsen af den britiske prins Harrys nye selvbiografi sikrer TV 2 sig rettighederne til at vise et eksklusivt interview med prinsen.

Endnu et kapitel føjes til dramaet i det britiske kongehus, når der 10. januar lander en ny selvbiografi fra prins Harry.

I forbindelse med bogudgivelsen giver prinsen to eksklusive tv-interview til henholdsvis den britiske station ITV og det amerikanske program “60 Minutes” på CBS.

Førstnævnte kommer også til at rulle over skærmene herhjemme. TV 2 har nemlig sikret sig rettighederne til at vise ITV-interviewet.

Det oplyser tv-stationen i en pressemeddelelse.

Interviewet bliver sendt på søndag i Storbritannien og rammer streamingtjenesten TV 2 Play morgenen efter.

Ifølge TV 2 vil prins Harry under interviewet tale om en række personlige forhold.

Han vil eksempelvis dele nye detaljer om omstændighederne omkring sin mors, prinsesse Dianas, død.

Prinsens kommende selvbiografi, der hedder “Spare”, på dansk “Reserven”, har allerede inden sin udgivelse vakt postyr.

Britiske Sky News har fået fat i et eksemplar, og ifølge mediet afslører prins Harry en række opsigtsvækkende detaljer fra sit liv.

Blandt andet skulle han fortælle, at han tog kokain som 17-årig, og at han som soldat i Afghanistan dræbte 25 mennesker.

Det er ventet, at prins Harrys bog vil forværre forholdet mellem ham og resten af den britiske kongefamilie.

Forholdet har været køligt, siden prins Harry og hans hustru hertuginde Meghan trak sig som fremtrædende medlemmer af kongefamilien i foråret 2020 og flyttede fra Storbritannien til Los Angeles i USA.

“Harry: The Interview”, som TV 2 har omdøbt til “Prins Harry taler ud”, sendes på ITV søndag aften klokken 21 og kan ses på TV 2 PLAY mandag morgen klokken 6 og på TV 2 mandag aften klokken 22.25.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker