Sport

Officielt: AGF henter Jack Wilshere

Den tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere har skrevet under på en kontrakt med AGF, oplyser klubben.

En transferbombe er sprunget i Superligaen. Den tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere skifter til AGF, hvor han skal spille sæsonen ud.

Det har klubben offentliggjort på sin Twitter-profil søndag aften.

Den 30-årige englænder har tidligere spillet 198 kampe for det engelske storhold Arsenal, og så har han fået 34 landskampe for det engelske landshold.

I AGF skal han spille i trøje nummer 10, skrev Århus Stiftstidende tidligere søndag. Klubben har ifølge mediet også sikret sig en option på yderligere en sæson, hvis man ønsker at forlænge aftalen.

Ifølge Århus Stiftstidende er det AGF’s assistenttræner Dave Reddington, der skal tilskrives en stor del af æren for at have skabt kontakten mellem klubben og englænderens lejr.

Jack Wilshere har i sin professionelle karriere spillet på midtbanen. Ikke kun for landsholdet og Arsenal, men også under korte ophold i både West Ham og Bournemouth.

I sidstnævnte klub fik han i seneste sæson 17 kampe i den næstbedste engelske fodboldrække. Siden har han dog været uden en klub.

Wilshere fik allerede debut for Arsenals førstehold som 16-årig. Hans professionelle karriere og udvikling har dog været tynget af en lang række skader, der især er gået ud over nogle skrøbelige ankler.

/ritzau/

Back to top button

Bruger du Adblocker?

Please consider supporting us by disabling your ad blocker