Wieghorst: -Vi skal bare overleve i Superligaen

Wieghorst vil bare overleve i Superligaen

AGFs cheftræner Morten Wieghorst. Foto: Henning Bagger/Scanpix.
Offentliggjort Sidst opdateret

AGF-træner Morten Wieghorst efterlyste efter fredagens nederlag til Randers FC lidt realisme i forhold til, hvad AGF skal have ud af sæsonen.

Randers FC vandt fredag aften 4-1 over AGF, som dermed blot har vundet to kampe ud af de sidste 12 i Superligaen – og den ene sejr er endda skrivebordssejren over Hobro, som aarhusianerne faktisk tabte på banen.

Netop den fine start med syv point i tre kampe har efter træner Morten Wieghorsts mening givet omgivelserne urealistiske forventninger til AGF.

»Nogle folk har måske troet, at vi skulle ligge et andet sted, end vi gør. Men vi er jo altså oprykkere. Jeg har hele tiden sagt, at vi bare skal overleve. Det er målsætningen, og det er der åbenbart nogle, der ikke kan eller ikke vil acceptere. Men det er jeg sådan set ligeglad med,« sagde Morten Wieghorst efter sejren til TV3 Sport 1.

Midtbanespiller har forventet modgang på et tidspunkt

Midtbanespilleren Danny Olsen gjorde også opmærksom på, at AGF er oprykkere.

»Vi spillede bedre i starten af sæsonen, men vi har hele tiden vidst, at der ville komme noget modgang, og det oplever vi lige nu,« sagde Danny Olsen.

»Det bliver sværere og sværere, når sejrene ikke kommer. I dag får vi udlignet, men så scorer Randers til 2-1 lige før pausen, og det mål ramte os nok hårdere, end vi umiddelbart troede,« sagde Danny Olsen, der nu ser frem til vinterpausen.

»Men inden da er der tre kampe, og der skal vi meget gerne til at have nogle point,« sagde han.

Powered by Labrador CMS