Voldsom brand i dansk møbelfabrik: Mange brandfolk kæmper mod flammerne

Der er indkaldt ekstra mandskab til at bekæmpe branden.

Offentliggjort Sidst opdateret

Klokken 08.24 fik Nordvestjyllands Brandvæsen melding om brand i en industribygning.

Kort tid efter kunne Beredskabsstyrelsen skrive på Twitter, at den netop havde sendt 14 mand, autosprøjte, tankvogn, slangegruppe, redningskran og højtrykskompressor til stedet for at assistere kollegerne fra Nordvestjyllands Brandvæsen i kampen mod flammerne hos møbelfabrikken Aage Østergaard Møbelindustri i Roslev.

Det har ikke været muligt for Newsbreak.dk at få kontakt til hverken Midt- og Vestjyllands Politikreds, som kollegerne hos Nordjyllands Politi så venligt gjorde opmærksom på, at Roslev hører under, eller Nordvestjyllands Brandvæsen, men ifølge TV Midtvest er mandskab fra både Skive og Morsø kommuner indsat i bekæmpelsen af branden.

– Jeg kan forstå, at der er kontrol med branden, men at det kommer til at tage nogle timer endnu at få den helt slukket, siger beredskabschef ved Nordvestjyllands Brandvæsen, Claus Bo Nielsen, som i skrivende stund selv er på vej ud til branden, til TV-stationen.

Ifølge fabrikkens hjemmeside er “Aage Østergaard Møbelindustri A/S (Oestergaard) er en mere end 50 år gammel møbelvirksomhed, som nu drives af 2. generation med hovedkontor beliggende i det nordlige Danmark.”

Powered by Labrador CMS