Vincent og Josephine fejrer femårs fødselsdag

Prins Vincent og prinsesse Josephine fylder fem år, og det bliver fejret med nye billeder af de charmerende tvillinger.

Offentliggjort Sidst opdateret

Der skal fem lys i kagen for hver af kronprinsparrets tvillinger, de kan nemlig fejre fredagsfødselsdag. Og forhåbentlig kan prins Vincent og prinsesse Josephine lide sne, for der er lagt op til et ordentligt snevejr på den dobbelt fødselsdag.

Traditionen tro bliver den royale fødselsdag fejret med nye billeder fra Kongehuset. Kronprinsesse Mary har fanget de to fødselsdagsbørn på kamera. Blandt billederne er et sødt øjeblik fra familiens nylige ferie i Australien, hvor de blandt andet holdt jul. Her poserer tvillingerne med en koala.

De yngste medlemmer af kronprinsfamilien har virkelig gjort deres for at sprede smil omkring sig, og har i en alder af fem år allerede set en stor del af verden. De var bare ti måneder gamle, da de første gang var med på besøg i Australien og i 2014 tog de kegler under det officielle besøg i Grønland, da de var klædt i den grønlandske nationaldragt.

Under det seneste besøg i Australien var der mere fart over feltet, end da tvillingerne første gang så Marys hjemland. Alle ungerne skulle naturligvis bade på stranden, da familien tog til Byron Bay. Den kongelige families tilstedeværelse “down under” blev bestemt heller ikke forbigået af den lokale presse.

Den royale tvillingefødselsdag bliver formentlig holdt i privat lag, så prins Vincent og prinsesse Josephine kan få en farverig fejring, lige som de har lyst til.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS