Vi snager i naboens bolig

Nu er det ikke kun over hegnet, naboen kan se dit hus. En ny boligportal gør netop det muligt. Foto: Colourbox
Offentliggjort Sidst opdateret

Danskerne elsker boligportaler på nettet. Vi elsker at tjekke de boliger, der er sat til salg, drømme om det, vi ikke har råd til, gå på opdagelse i naboens møblement, samtalekøkken, haveskur og udestue, så vi kan sammenligne deres værdier, indretning og smag med vores egen.

En ny boligportal går skridtet videre. I stedet for bare at samle date om det boliger, der er til salg, leverer Bolighed.dk alle tilgængelige information om samtlige landets 1,25 millioner ejerboliger, uanset om der står et er til-salg-skilt i forhaven eller ej, skriver Politiken.

Flere end 450.000 unikke brugere har klikket rundt på Bolighed.dk i de godt 4 uger, der er gået, siden sitet blev lanceret.

På portalen kan man tjekke anslåede priser og værdier på hver eneste ejerbolig, og så kan interesserede købere helt uden om ejendomsmægleren kontakte de boligejere, der overvejer at sælge.

»Boligen er noget af det, vi danskere interesserer os allermest for – uanset om vi selv står og skal handle bolig, eller om vi bare gerne vil følge med i nabolaget«, siger Anders Jensen, der er formand for bestyrelsen i Bolighed.dk og koncerndirektør i Nykredit, der står bag den nye portal sammen med Spar Nord, Sydbank og Arbejdernes Landsbank.

Boligportalen Boliga har flere hundredtusind besøgende, og den store appetit på digitale boligsider er også baggrunden for Danske Banks nye boligportal, Sunday, der vil gøre boligjagten mere simpel ved at samle finansieringen og søgningen et og samme sted.

Powered by Labrador CMS