Varmt kød i pizzaria: Får bøde på 10.000 kroner

Hos Istanbul Barbeque i Odense blev kød målt til alt for varme temperaturer. Foto: Google Street View
Offentliggjort Sidst opdateret

Hos Istanbul Barbeque i Odense havde kødet det alt for varmt, da Fødevarestyrelsen var på kontrolbesøg

Den 23. oktober var Fødevarestyrelsen på kontrolbesøg hos Istanbul Barbeque på Vestergade i Odense.

Ifølge Kontrolrapporten blev kød opbevaret alt for varmt.

hakket kød blev målt til en temperatur på 10 grader med indstiks-termometer. Færdigstegt kylling blev målt til 14 grader og skinke og kebab blev målt til 11 grader.

Det giver en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

Virksomheden havde følgende bemærkninger ved besøget: Vi kassere produkterne med det samme og bestiller kølemontør.

Istanbul Barbeque ønskede ikke at kommentere artiklen, da Newsbreak.dk ringede til restauranten.

Powered by Labrador CMS