Unødvendig strøm kan koste dig 10.000 kroner

Når du skal have varmet huset op, cirkulerer varmen rundt via husets cirkulationspumpe. Erden af ældre dato, kører den på højeste indstilling hele tiden, og det kan nemt ende med et årligt forbrug på op mod 657 kWh. Det svarer til udgift på op til 1200 kroner.Skifter du derimod til en ny selvregulerende cirkulationspumpe, vil forbruget falde til 142 kWheller 280 kroner årligt, og det giver en besparelse på cirka 1000 kroner om året. Foto: Iris/Scanpix
den af ældre dato, kører den på højeste indstilling hele tiden, og det kan nemt ende med et årligt forbrug på op mod 657 kWh. Det svarer til udgift på op til 1200 kroner.
Skifter du derimod til en ny selvregulerende cirkulationspumpe, vil forbruget falde til 142 kWh
eller 280 kroner årligt, og det giver en besparelse på cirka 1000 kroner om året. Foto: Iris/Scanpix

Offentliggjort Sidst opdateret

Vi hamstrer til fryseren, opvarmer hjemmet for fuldt drøn og har TV- og computerskærme på standby uden grund. Det koster på elregningen.

Det er måske ikke noget, du tænker over til hverdag, men mange af din ting, du gør per automatik kan koste dig kassen. Tager man de dyreste eksempler, får du et merforbrug på 8650 kroner om året. Udregningen er lavet af NRGi, som har taget udgangspunkt i vejledende gennemsnitlige et-forbrug for apparaterne og med en gennemsnitlig el-pris på to kroner per kWh.

Energiselskabet NRGi har kigget nærmere på de største strøm-slugere i hjemmet, og giver her tre gode råd til at spare tusindvis af kroner årligt på dit elforbrug. Se galleriet herover og bliv klogere på dit el-forbrug.

Powered by Labrador CMS