Uber-køreturen fra helvede

Ikke nok med at chaufføren kom i et slagsmål under turen - den uskyldige passager fik også regningen for turen til hospitalet.

Det gik helt galt for en Uber-passager, da chaufføren endte på hospitalet, og han selv endte med regningen.Foto: Simon Skipper / SCANPIX
Foto: Simon Skipper / SCANPIX

Offentliggjort Sidst opdateret

Uber har været meget omdiskuteret i Danmark, men det er nok de færreste, der har oplevet så besynderlig en tur som Richard Beech. Totalt uvidende endte han på sin mest kaotiske køretur til dags dato. Det skriver det engelske medie Mirror.

Det tegnede til at blive en helt almindelig dag tirsdag morgen for den travle redaktør Richard Beech. Han var kommet for sent ud af døren på vej til arbejde, og valgte at tage en Uber. I stedet endte han med at se sin chauffør blive banket af en cyklist, og kørt til hospitalet med en skulder, der var gået af led. Et par timer senere fik han selv en regning for den 90 minutter lange tur til hospitalet.

“Tour de France”-deltager angriber chaufføren

I en lang række tweets har Beech fortalt den besynderlige historie om køreturen.

– Jeg var ved at kommer for sent på arbejde, så jeg valgte at tage en Uber. Det koster kun 70 kroner fra mit hjem til kontoret. Fyren kommer, han er så flink og vi begynder at snakke om fodbold, skriver Beech på Twitter.

Det hele var fryd og gammen indtil bilen kørte ind på Roman Road i London, hvor bilen blev omringet af cyklister. Selv beskriver Beech det som en sværm af cykler, hvor en af cyklisterne var særligt provokerende:

– En, der klædt som var han ved at vinde Tour de France, gør det umuligt for chaufføren at overhale. Til sidst lykkedes det, men ved næste lyskryds stopper cyklisten ved siden af bilen, kalder ham en idiot og kaster vand ind i bilen, skriver Beech og fortsætter:

– Jeg er drivvåd. Det samme er Uber-chaufføren. Cyklisten kører videre, han skal bare desværre samme vej som os.

Passageren fik hospitalsregningen

Beech prøver at få ro på situationen, og hidse chaufføren ned. De vælger at ignorere cyklisten og overhaler ham endnu en gang. Men så går det galt:

– Vi bliver fanget i trafikken, og cyklisten stopper ved siden af os. Han laver en bule i bilen med sin cykel og smadrer sidespejlet af. Til hans dumhed stopper han så og siger: “Hvad siger du til det røvhul?”

Med lynets hastighed er chaufføren ude af bilen, og han tager fat i cyklistens cykel, så manden ikke kan stikke af. Chauffør og cyklist begynder at slås midt på vejen, mens Beech desperat ringer til poltiet. Cyklisten tvinger Uber-chaufføren ned på jorden, men da politiet kommer, stikker han af. Den stakkels chauffør ender med en ødelagt bil og en skulder, der er gået af led.

Beech slap selv heller ikke fra episoden med alt i behold. Godt nok var han ikke en del af slagsmålet, men han endte med at gå den restererende del af vejen til arbejde. Og et par timer efter, at han havde set chaufføren blive kørt på hospitalet modtog han så en besked fra Uber:

– To timer senere får jeg en besked. Jeg tænker: “Hvad er det?” Det er regning for en 90 minutter lang Uber-tur fra mit hus til hospitalet!

Vil ikke klage til Uber

Beech skriver, at han ikke vil kræve pengene tilbage grundet chaufføren.

– Jeg vil ikke brokke mig til Uber, fordi den her fyr virkelig ikke fortjente, hvad der skete ham. Så jeg tror bare, jeg lader det være.

Politiet har bekræftet, at de blev kaldt ud til epiosden klokken 8:56, og bekræfter, at chaufførens skulder var gået af led. Cyklisten stak af inden de nåede frem. De har endnu ikke arresteret nogen, men efterforsker lige nu sagen og leder efter cyklisten.

En talsmand fra Uber har sagt, at firmaet vil give Beech pengene tilbage. Han forsikrer, at firmaet altid vil refundere i  tilfælde, hvor passagerer er blevet takseret for ture, de ikke har kørt.

Powered by Labrador CMS