TV 2 afslører: Her er hun

Den 29-årige bæredygtighedskonsulent Mai Cermeno leder sammen med den 27-årige tøjdesigner Emma Sofie Nielsen efter den store kærlighed på TV 2

Offentliggjort Sidst opdateret

Snart drager to kvinder til Mexico for at lede efter kærligheden blandt en række bejlere i tredje sæson af datingprogrammet "Bachelorette".

Den ene bachelorette, den 27-årige tøjdesigner Emma Sofie Nielsen, blev afsløret i september, og nu kan TV 2 så annoncere, hvem den anden kvinde er.

Vanvittigt eventyr

Det er den 29-årige halvt spanske københavner Mai Cermeno, der arbejder som bæredygtighedskonsulent og har en kandidat i international erhvervsøkonomi og erhvervssprog.

- Jeg glæder mig til et helt vanvittigt eventyr, hvor jeg kommer til at møde en masse søde fyre, som forhåbentlig kan give mig sommerfuglene tilbage i maven. Mest af alt glæder jeg mig til at tage en sød fyr i hånden og hoppe på flyet hjem til en ny og forelsket hverdag sammen, siger Mai Cermeno til tv2.dk.

Søger udfordringer

Mai Cermeno har været single i to år og søger en mand, som udfordrer, fascinerer og overrasker hende, og som meget gerne må have let til grin:

- Jeg vil gerne smile og grine mest muligt. Jeg ønsker en partner, der både vil tage mig med på sine eventyr, og som også vil med på mine, siger Mai Cermeno til mediet.

Hun savner, at man gør sig mere umage og giver andre en ærlig chance. Og det håber hun, at de varme himmelstrøg i Mexico kan ændre.

Mai Cermeno skal uddele roser i "Bachelorette", i håbet om at kærligheden kan komme til at blomstre. - Jeg har forsøgt mig på diverse datingapps uden held og synes, vi er blevet for vage, usikre og stolte til, at det kommer nogen vegne, lyder det fra hende.(PR-foto).

Ingen held på apps

- Jeg har forsøgt mig på diverse datingapps uden held og synes, vi er blevet for vage, usikre og stolte til, at det kommer nogen vegne, siger hun.

- Vi kører alle bare videre til den næste, hvis man ikke føler gnisten med det samme.

Programmets første annoncerede bachelorette, Emma Sofie Nielsen, har boet 16 år i New Zealand og aldrig haft en dansk kæreste.

Udadvendt og ærlig

Nu søger hun en, som hun kan starte det næste kapitel af sit liv med.

- Jeg kan lide den danske charme, og jeg kan godt blive lidt genert blandt danske fyre, sagde hun i september til TV 2.

Hun beskriver ellers sig selv som udadvendt, ærlig og selvironisk. Selv leder hun efter en mand, der er sød, ambitiøs og i kontakt med sine følelser.

Vil leve livet fuldt ud

- Jeg søger en livspartner, en bedste ven - én, jeg kan leve livet fuldt ud og have det sjovt med.

Har man lyst til at date Emma Sofie Nielsen eller Mai Cermeno eller dem begge, er castingen fortsat åben for interesserede singlemænd, der kan rive fire-fem uger ud af kalenderen og drage over Atlanten i håbet om at finde den eneste ene, lyder det fra TV 2.

Fandt begge kærligheden

De to seneste bachelorettes, Lissa Juul Paustian og Sofie Martinussen, fandt begge kærligheden i programmet.

Tredje sæson af "Bachelorette" får premiere på TV 2 Play og TV 2 Echo næste år.

Mai Cermeno i 'Bachelorette' Sæson 3

Mai Cermeno, 29 år og halvt spansk, arbejder som bæredygtighedskonsulent og har en kandidatgrad i international erhvervsøkonomi og erhvervssprog.

Efter at have været single i to år, søger Mai en mand der udfordrer og fascinerer hende, og som har let til grin.

Mai har ikke haft held med datingapps og håber, at eventyret i Mexico vil bringe ægte romantik og ærlige chancer.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Powered by Labrador CMS